اعدام برای پدر شیطان صفت به خاطر آزار دختر جوانش + عکس
رکنا : هیولایی که دختران جوان را در زیر زمین زندانی می کرد به خاطر تعرض وحشیانه به اعدام محکوم شد.
به گزارش گروه ترجمه رکنا ، جوزف فریتزل اهل اتریش پس از چند سال زندانی Prisoner کردن دخترش به عنوان برده جنسی دستگیر و محکوم به اعدام execution شد.
فریتزل دخترش الیزابت را زمانی که 18 سالش بود در اتاقکی که در زیر خانه اش ساخته بود زندانی کرد و از او به عنوان برده برای نیاز های جنسی اش استفاده می کرد.
طبق گفته های الیزابت او از وقتی که 11 سالش بود تا به حال بیش از 3 هزار بار مورد تجاوز Rape قرار گرفته ، او اغلب در مقابل دیگر فرزندانش به الیزابت تجاوز می کرد اما بعد ها او را به زیر زمین خانه می برد و کار زشتش را انجام می داد . پدر شیطان صفت در اعترافات خود گفت که زیر زمین خانه اش را جوری ساخته بود که بتواند الیزابت را ساعت ها در آنجا نگه دارد.
این مرد بی رحم همچنین بارها گفته که دوست نداشتم الیزابت رنگ بیرون ازخانه و خیابان را ببیند و فقط می خواستم برده جنسی خودم باشد و دوست دارم از الیزابت صاحب فرزند شوم . او در حالی که الیزابت را زندانی کرده بود سالیان طولانی ، چندین دختر را نیز برده جنسی خود کرده بود که پس از دستگیری این مرد شیطان صفت ، قربانیان، او را به عنوان هیولا جنسی خطاب می کردند.
اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:
آخرین خبر شگفت انگیز درباره جسد مومیایی شهر ری
ساخت فیلم غیراخلاقی از یک زن و دختر داخل دبیرستانی در مشهد +جزئیات
رفتار شوهر همانند دوجنسه ها شده است! / زن مشهدی از آرایش زنانه شوهرش گفت!
جشن عروسی یک داعشی در ایران / مراسم عقد چگونه بود؟!
نقشه مرد اعدامی زندان کرج برای وکیل و پزشک تهرانی + عکس
همکاری تصویربردار زن صدا و سیما با باند مخوف دزدان تهران! + عکس
خواستگار سمج گوش های برادر 12 ساله عروس را برید + عکس و جزئیات
اعترافات تلخ پدرشکنجه گر نگار 17 ساله کرجی / دخترم مرا می بخشد؟! + فیلم
18مرد دختر نوجوان هندی را تا لحظه مرگ آزار شیطانی دادند + عکس
سلفی مرگبار با خرس زخمی + عکس
نجات جان مادر باردار یزدی از مرگ
بلای هولناکی که 2 جوان شیطان صفت بر سر دختر 16 ساله در جنگل آوردند
-
(ویدئو) تحسین شهرام شب پره توسط سهراب پورناظری در «اکنون»
در ایران هم ازاین پدران شیطان صفت هست ولی کاری نمی توان کرد