پلیس تنها تکیه گاه زنان تحت آزارهای سیاه / تحت سلطه شیاطین قرار نگیرید و به پلیس اعتماد کنید

به گزارش رکنا، سردار گودرزی رئیس پلیس آگاهی فاتب در یادداشتی عنوان داشت :

همکاران من در پایگاه یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ به تازگی موفق به کشف پرونده اذیت و آزار و اخاذی از زنان شدند که نقطه شروع آن شبکه اجتماعی اینستاگرام بوده است. فرد آزارگر با راه اندازی پیج در اینستاگرام اقدام به جذب فالور نموده و در ادامه با اغفال اعضای پیج آنان را در شرایط باج دهی قرار داده و حتی در مواردی به منظور بدست آوردن اندوخته های قربانیان آنان را مورد ضرب و شتم و آزار قرار داده است. برخی از این افراد برای مدتهای مدید در برابر آزار و استثمار روحی و جسمی خود سکوت کرده  و تن به باج دهی به این فرد خبیث داده اند.  این در حالی است که همکاران من به محض وصول اولین شکایت ظرف یک هفته متهم مورد نظر را شناسایی و دستگیر نمودند.

متاسفانه برخی افراد در برابر تهدید و اخاذی افراد آزارگر، تسلیم و سکوت را برگزیده و وارد چرخه باطل اخاذی و باجگیری می شوند و در نهایت پس از صدمات روحی و جسمی و مادی فراوان سرانجام تصمیم به شکایت از فرد آزارگر می گیرند در حالی که اگر در همان گام نخست تهدید و اخاذی، به جای ترس از فرد مجرم ، به پلیس اعتماد می کردند خیلی زود از این گرداب و چرخه باطل نجات می یافتند.

در تعریف شبکه های اجتماعی آمده است :فضایی برای ارتباط با کسانی که می شناسید اما متاسفانه در جامعه ما به این شبکه ها به عنوان ابزار آشنایی با افراد غریبه نگاه می شود . شهروندان عزیز باید به خاطر داشته باشند که فضای مجازی هیچ تفاوتی با دنیای واقعی نداشته و شما تمام ملاحظاتی که در دنیای واقعی برای محافظت از خود و اعضای خانواده و حریم شخصی خود رعایت می کنید باید در ارتباطات مجازی خود نیز رعایت نمایید.

اینکه فردی در فضای مجازی فعالیت می نماید و تعداد زیادی دنبال کننده دارد به معنای سلامت روان و پایبندی اخلاقی وی نمی باشد .از شکل دادن مراودات و ارتباطات اجتماعی بر اساس تابلو چشم نواز و ویترینی که فرد کلاهبردار و آزارگر برای اغفال شما به نمایش گذاشته است خودداری نمایید .

شما در دنیای واقعی افراد را تقریبا به همانگونه که هستند مشاهده می نمایید اما در شبکه های اجتماعی شما با تصویر گزینش شده و اغراق آمیزی که فرد برای فریب مخاطب به نمایش گذاشته است روبرو هستید.

از آنجا که بسیاری از افراد به دلیل ترس از آبروریزی و قضاوت نزدیکان و اعضای خانواده به جای شکایت تن به باج دهی می دهند از خانواده ها می خواهم تا پشتیبان و حامی یکدیگر بوده و این اطمینان خاطر را به عزیزان خود بدهند که در برابر هر فرد غریبه و آزارگری از فرد قربانی حمایت می کنند و او را در این مسیر تنها نمی گذارند.

کارآگاهان پلیس آگاهی با کشف پرونده های متعدد در این سالها ثابت نموده اند که هرگز در برابر تضییع حقوق شهروندان بی تفاوت نبوده و با هوشمندی در اسرع وقت مجرمان را تسلیم دستگاه قضا می نمایند. اما شیرین تر از کشف پرونده ها ،پیشگیری از وقوع جرائم تلخی از این دست می باشد. لذا از همه شهروندان به ویژه زنان سربلند سرزمینم می خواهم تا با رعایت نکات خود مراقبتی مانع از وقوع این اتفاقات ناگوار شوند.