12 نفر از عاملان نزاع دسته جمعی دستگیر شدند / علت درگیری اختلاف قبیله ای بود
حوادث رکنا: فرمانده انتظامی شهرستان پاسارگاد از دستگیری ۱۲ نفر از عاملان نزاع دسته جمعی در این شهرستان خبر داد.
![12 نفر از عاملان نزاع دسته جمعی دستگیر شدند / علت درگیری اختلاف قبیله ای بود](https://cdn.rokna.net/thumbnail/JKQGClJb1wzA/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cRVn1y_uo90yvtfuJ1_NwVg,,/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C+%D8%B3%D8%A7%D8%B1%D9%82.jpg)
به گزارش رکنا، سرهنگ علی زنگنهنیا گفت: در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر درگیری جوانان دو روستا از توابع این شهرستان با یکدیگر و استفاده از سلاح سرد، بلافاصله ماموران پلیس امنیت عمومی، یگان امداد و پاسگاه به محل مورد نظر اعزام شدند.
وی افزود: در بررسیهای اولیه مشخص شد که ۱۲نفر با هویت معلوم به دلیل اختلاف قومی و قبیلهای باعث نزاع و درگیری دسته جمعی شدهاند و چند نفر از آنان نیز بر اثربرخورد چوب و مشت و لگد نیز مجروح شدند.
فرمانده انتظامی پاسارگاد با بیان اینکه ماموران در این خصوص موفق شدند۱۲ نفر از عاملان نزاع و درگیری را دستگیر کنند، گفت: متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.
-
آواز باشکوه با تقلید صدای راغب و حمید هیراد ! / این پسر یک پا خواننده است !
ارسال نظر