قمه کشی خونین در صحنه سرقت خیابانی / قضات دیوان عالی کشور مجازات 15 سال دزد را نپذیرفتند + عکس

به گزارش رکنا، نیمه دوم سال 1400  زن جوانی به پلیس  آگاهی رفت گفت:  من عصر در راه بازگشت از محل کارم در یکی از خیابان های محله  خانی آباد بودم و با موبایلم صحبت می کردم که دو پسر جوان که سوار بر یک موتورسیکلت بودند  به من نزدیک شدند و گوشی موبایلم را قاپیدند.

با این شکایت تلاش برای ردیابی 2 دزد گوشی قاپ آغاز شد.

یک روز از این ماجرا گذشته بود که  مردی به پلیس  آگاهی رفت و گفت گوشی موبایلش در خیابان از سوی دو مرد موتور سوار دزدیده شده است.نشانی هایی که این مرد از 2  دزد به پلیس ارائه داده بود با نشانی های دزدان گوشی موبایل زن جوان مطابقت داشت.

در حالی که در کمتر از 4 ماه تعداد  شکایت های مشابه  مبنی بر سرقت موبایل در محدوده خانی آباد تهران به 25 موبایل رسیده  و  فرضیه سریالی بودن سرقت ها قوت گرفته بود ماموران به بررسی فیلم های  دوربین های مداربسته  پرداختند.

درگیری با انتظامات بازار مبل ایران

در این میان به پلیس خبر رسید دو مرد موتور سوار در حین سرقت گوشی موبایل یک عابر در منطقه یافت آباد  وی را با قمه زخمی کرده و یکی از دزدان در حین فرار از سوی ماموران انتظامات بازار مبل ایران دستگیر شده است.

 دزد جوان به  نام خسرو  به سرقت خشن با همدستی دوستش ناصر اعتراف کرد و مالباختگان در  مواجهه حضوری  اعلام کردند این مرد یکی از دزدان موتور سوار است.

ماموران به ردیابی ناصر پرداختند اما ردی از وی به دست نیاوردند.

در حالی که تلاش پلیس برای ردیابی ناصر بی نتیجه مانده بود برای دو دزد خشن به اتهام سرقت مسلحانه کیفرخواست صادر و پرونده  شان برای رسیدگی به شعبه دوم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

محاکمه  متهم و دوست فراری اش

در این جلسه خسرو از خود دفاع کرد و ناصر غیابی محاکمه شد.

در ابتدای جلسه شاکی ها یک به یک در جایگاه  ویژه ایستادند و به تشریح شکایتشان پرداختند.

یکی از آنها گفت:  تلفن همراهم از سوی این متهم و دوست فراری اش سرقت شده و  فیلم دوربین مداربسته سرقت هم موجود است  که آن را به پلیس آگاهی تحویل داده ام.

شاکی دیگر نیز گفت: این متهم و دوست فراری اش بی رحمانه گوشی موبایلم را در خیابان دزدیدند و گریختند.سایر شاکی ها نیز برای متهمان اشد مجازات خواستند.

مردی که در حین سرقت زخمی شده بود نیز برای متهمان مجازات خواست.

ادعای عجیب در دادگاه

سپس خسرو در جایگاه متهم ایستاد و  گفت: من غیر از 2 سرقتی که ظرف 10 دقیقه در محدوده بازار مبل انجام دادم اتهام  دیگر را قبول ندارم. من دزد نیستم و آن روز هم تحت تاثیر مصرف  مواد مخدر دست به سرقت زدم.

وی در پاسخ به سوال قاضی  در باره اینکه چطور در پلیس آگاهی به سرقت ها اعتراف کرده بودی گفت: در مرحله بازجویی تحت فشار روانی  ناچار به اعتراف شدم .ولی حالا می گویم بی گناه هستم.من  اگر 25 گوشی گرانبها سرقت کرده  بودم حالا اینقدر بی پول نبودم که  یک هزار تومانی هم  پول نداشته باشم.

وی ادامه داد: ناصر مرا بدبخت کرد. من می دانستم که او سارق است و نباید با او رابطه دوستانه ام را ادامه می دادم. من به خاطر همین رفاقت  ناخواسته وارد کاری شدم که آبرویم رفت و زندگی ام خراب شد. آن روز هم  در حوالی بازار مبل می خواستم برای دومین بار یک گوشی بدزدم که مالباخته دستم را گرفت و دوستانش به شدت کتکم زدند  و از سوی انتظامات بازار مبل دستگیر شدم.

قاضی گفت: چه کسی مالباخته را با قمه مجروح کرد؟

 که متهم پاسخ داد: ناصر با قمه به آن مرد  زد و فرار کرد.اما من دستگیر شدم و  حالا باید تاوان سرقت هایی را که انجام نداده ام  پس بدهم.

سپس وکیل وی به دفاع پرداخت و  گفت: موکلم در هیچ مرحله ای از رسیدگی به پرونده اعترافی مبنی بر داشتن سلاح نداشته و از هیچ سلاحی استفاده نکرده است. از این رو درخواست می کنم  قضات دادگاه عنوان اتهامی سرقت مسلحانه را برای موکلم تغییر دهند.

در پایان جلسه  قضات وارد شور شدند و با توجه به مدرک های موجود در پرونده  متهم فراری پرونده را به 17 سال حبس و 74 ضربه شلاق  و خسرو را به 15 سال زندان و 74 ضربه شلاق محکوم کردند.

شکسته شدن حکم در دیوان عالی کشور

با اعتراض خسرو به حکم صادره، پرونده در دیوان عالی کشور تحت رسیدگی قرار گرفت و قضات عالی رتبه بعد از بررسی دوباره پرونده اعلام کردند غیر از دو سرقتی که متهم به آن اعتراف کرده دلیل دیگری مبنی بر سارق بودن وی در سایر پرونده ها وجود ندارد. قضات دیوان عالی کشور حکم 17سال زندان وی را شکستند تا او بار دیگر در شعبه همعرض از خود دفاع کند.

دومین محاکمه

خسرو این بار در شعبه هشتم دادگاه کیفری یک استان تهران از خود دفاع کرد .

وی گفت: من فقط دو سرقت گوشی را قبول دارم که در آن سرقت ها به خاطر دوستم ناصر مخدر گل مصرف کرده بودم و حال طبیعی نداشتم.من در نزدیکی بازار مبل می خواستم گوشی یک نفر را بدزدم که با شاکی درگیر شدم و همان موقع انتظامات بازار مبل ایران سر رسید و مرا دستگیر کرد. من گوشی موبایل مالباخته و شاکی دیگری که همان روز گوشی او را سرقت کرده بودم به آنها برگردانم و رضایتشان را جلب کردم ولی در دادگاه قبلی  به  اتهام 23 گوشی قاپی دیگر که اصلا در آنها دستی نداشتم به زندان محکوم شدم.من تقاضا دارم قضات دادگاه به خاطر سرقت دو گوشی موبایلی که شاکی آنها اعلام رضایت کرده برایم حکم صادر کنند. من پشیمان هستم و قول می دهم دیگر چنین اشتباهی را مرتکب نشوم.

وی ادامه داد: من در مدتی که در زندان هستم به اندازه کافی تنبیه شده ام. اما دوستم که باعث همه این بدبختی ها بود همچنین فراری است و من نشانی از او ندارم.

در پایان جلسه قضات وارد شور شدند تا رای صادر کنند.

کدخبر: 910818 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟