چند جوان در محله نعمت آباد با چوب و قمه به جان هم افتادند / پلیس وارد عمل شد
حوادث رکنا: رئیس مرکز عملیات سازمان اطلاعات پلیس تهران از دستگیری یک نفر از عاملان نزاع و درگیری دسته جمعی خبر داد و گفت: این نزاع و درگیری 2 مصدوم بر جای گذاشت.
![چند جوان در محله نعمت آباد با چوب و قمه به جان هم افتادند / پلیس وارد عمل شد](https://cdn.rokna.net/thumbnail/vCyh0tSBYID6/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cnoSurRLnUEmvtfuJ1_NwVg,,/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C.jpg)
به گزارش رکنا، سرهنگ سعید راستی در تشریح جزئیات این خبر بیان داشت: در پی اعلام وقوع نزاع دسته جمعی در یکی از نقاط محله نعمت آباد، بلافاصله ماموران جهت بررسی موضوع به محل اعزام و مشخص شد چندین جوان به شدت با یکدیگر درگیر و ضمن بر هم زدن آرامش شهروندان 2 نفر از طرفین نزاع با سلاح سرد و چوب مجروح شده اند.
این مقام انتظامی با اشاره به درایت، هوشیاری و مدیریت ماموران انتظامی در کنترل نظم عمومی تصریح کرد: در این راستا یک نفر از عوامل اصلی این درگیری دستگیر و پس از انتقال به پایگاه دهم این پلیس به بزه انتسابی با همکاری سایر همدستانش اعتراف کرد و دستگیری سایر همدستان متهم در دستور کار قرار دارد.
سرهنگ راستی در پایان با اشاره به رضایتمندی مردم از اقدام ضربتی پلیس افزود: امنیت و آرامش مردم خط قرمز پلیس است و پلیس اجازه خود نمایی به هنجارشکنان نخواهد داد و با برخورد قانونی و مقتدرانه در جهت حفظ نظم و امنیت اقدام خواهد کرد.
-
تقلید صدای خفن توسط شرکتکننده مسابقه شصت ثانیه با اجرای محمدحسین میثاقی + فیلم
ارسال نظر