زورگیری دردناک از دختر دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی در مسیر تاریک خوابگاه ! /  کمبود روشنایی وسوسه ای برای دزدان !

به گزراش اختصاصی خبرنگار رکنا، ساعت 21 و 30 دقیقه شب  29 فروردین ماه، یکی از دانشجویان دختر دانشگاه شهید بهشتی در منطقه ولنجک، حدود 50 متری درب خوابگاه، مورد حمله و سرقت قرار گرفت. بر اساس گزارش‌ها، این دانشجو نه‌تنها تلفن همراه خود را از دست داده، بلکه در اثر ضرب و شتم سارقین، دندان‌هایش نیز شکسته است.

مسئولان دانشگاه اعلام کرده‌اند که محل وقوع حادثه فاقد نور کافی و دوربین‌های شهری بوده است، عاملی که کار شناسایی و تعقیب سارقین را دشوار می‌کند. 

به گفته منبع آگاه شاکی پس از این حادثه به کلانتری 163 ولنجک مراجعه کرده و شکایت خود را ثبت کرده است.

نکته قابل‌توجه این است که حراست دانشگاه تاکنون هیچ‌گونه تعامل یا همکاری با پلیس در این زمینه نداشته و در جلسات هماهنگی با پلیس نیز شرکت نکرده است. این موضوع انتقادات زیادی را نسبت به نحوه مدیریت امنیتی این منطقه و عملکرد مسئولان دانشگاهی برانگیخته است.

پلیس در حال پیگیری این پرونده است و از شهروندان و ساکنان منطقه درخواست کرده تا در صورت داشتن هرگونه اطلاعات مرتبط با این حادثه، همکاری کنند.

 

  • ایران و روسیه به‌دنبال همکاری‌های درازمدت هستند

اخبار تاپ حوادث

وبگردی