7 کشته در سقوط هواپیمای «لانشا» در هندوراس

به گزارش رکنا،  سقوط یک هواپیمای کوچک در آب‌های جزیره «رواتان» هندوراس، جان دست‌کم ۷ نفر را گرفت. به گفته «ویلمر غیررو»، مسئول آتش‌نشانی هندوراس، ۱۰ نفر نجات یافته‌اند و بیمارستان مرگ ۶ نفر را تأیید کرده است، اما ساعاتی بعد جسد دیگری در محل سقوط پیدا شد و شمار جان‌باختگان به ۷ نفر رسید.

این هواپیما که متعلق به شرکت هواپیمایی «لانشا» بود، در مسیر پرواز از جزیره «رواتان» به سرزمین اصلی هندوراس دچار سانحه شد. «کارلوس بادیلا»، مقام هوانوردی هندوراس، اعلام کرد که این هواپیمای «جت استریم ۴۱» ساخت بریتانیا، هنگام بلند شدن به‌شدت به سمت راست منحرف و در دریا سقوط کرده است. نقص فنی در سیستم مکانیکی، علت احتمالی این حادثه عنوان شده است.

در پی این سانحه، «شیومارا کاسترو»، رئیس‌جمهور هندوراس، دستور فعال‌سازی کمیته عملیات اضطراری را صادر کرد. این کمیته شامل نیروهای مسلح، گروه‌های آتش‌نشانی و تیم‌های امدادی است که برای کمک به حادثه‌دیدگان به منطقه اعزام شده‌اند.

  • پوریا شکیبایی پسر خسرو شکیبایی: به خاطر افتادگی پلکم مجبور شدم مهاجرت کنم! چون زیبا نبودم از دست مردم فرار کردم

اخبار تاپ حوادث