قاتل کمانگیر در دادگاه سلطنتی انگلیس گناهکار شناخته شد
حوادث رکنا: قاتل کمانگیر که سه زن را با چاقو و کمان فولادی به قتل رسانده بود، در دادگاه سلطنتی انگلیس گناهکار شناخته شد، در حالی که جزئیات تازهای از قتل آرایشگر مشهور آمریکایی نیز در جریان محاکمه دو متهم این پرونده فاش شد.

به گزاترش رکنا، مردی که با استفاده از کمان فولادی و چاقو سه زن را به قتل رسانده بود، از سوی دادگاه سلطنتی انگلیس گناهکار شناخته شد.
کایل کلیفورد ۲۶ ساله، یک سال پیش با چاقو و کمان فولادی راهی خانه نامزد سابقش، لوئیز هانت، شد. در آن لحظه، تنها مادر لوئیز در خانه حضور داشت که کلیفورد با ضربات چاقو او را به قتل رساند. سپس در انتظار بازگشت نامزد سابقش ماند. با ورود لوئیز، او را مورد حمله قرار داده، دستوپایش را بست و پس از تعرض، با شلیک کمان فولادی جانش را گرفت. دقایقی بعد، خواهر لوئیز به خانه بازگشت که قاتل بیرحم او را نیز به قتل رسانده و متواری شد.
چند روز بعد، مأموران پلیس کلیفورد را دستگیر کردند و هفته گذشته محاکمه او در دادگاه سلطنتی انگلیس آغاز شد. وی در جلسه دادگاه روز پنجشنبه از خود دفاع کرد، اما در نهایت گناهکار شناخته شد. قرار است حکم او روز سهشنبه اعلام شود.
افشای اسرار تازه از قتل آرایشگر معروف آمریکایی
در تحولی دیگر، جزئیات جدیدی از پرونده قتل فابیو سمنتلی، آرایشگر مشهور آمریکایی، فاش شد.
هفته گذشته، در جلسه محاکمه کریستوفر و رابرت، دو مردی که متهم هستند هشت سال پیش این آرایشگر را در خانهاش در کالیفرنیا به قتل رساندهاند، یکی از متهمان اعتراف کرد که این قتل یک جنایت اجیرشده بوده است.
وی به هیأت منصفه گفت که همسر آرایشگر، که عاشق مرد دیگری بوده، آنها را برای قتل شوهرش اجیر کرده بود. طبق این اعتراف، همسر فابیو شب حادثه در خانه را باز گذاشته بود تا قاتلان بهراحتی وارد شوند و نقشه خود را اجرا کنند.
با افشای این اعترافات، روند رسیدگی به پرونده وارد مرحله تازهای شده است.
-
فیلم / طوفان شن استرالیا را در برگرفت
ارسال نظر