آزادی گروگان در میناب پس از 4 ماه پیگیری
حوادث رکنا: در پی یک فقره گروگانگیری در شهرستان بهبهان، متهمان پس از فرار به هرمزگان، فرد ربوده شده را در میناب مخفی کردند. با انجام عملیات پلیسی، گروگان آزاد و دو قبضه سلاح کشف شد.
![آزادی گروگان در میناب پس از 4 ماه پیگیری](https://cdn.rokna.net/thumbnail/BE63SClrneff/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cBO_iZAN_BA-vtfuJ1_NwVg,,/%DA%AF%D8%B1%D9%88%DA%AF%D8%A7%D9%86+%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C.jpg)
به گزارش رکنا، فرمانده انتظامی شهرستان میناب در تشریح جزئیات یک حادثه گروگانگیری گفت: چهار ماه پیش، یک جوان 27 ساله در شهرستان بهبهان استان خوزستان ربوده شده و متهمان پس از فرار به سمت استان هرمزگان، از محل حادثه متواری شدند.
وی افزود: باوجود تلاشهای مکرر مأموران برای شناسایی متهمان و مکان مخفیگاه آنها، نتایج اولیه موفقیتآمیز نبود. اما با استفاده از روشهای پلیسی و تحقیقات بیشتر، مشخص شد که متهمان گروگان را به شهرستان میناب منتقل کرده و در یک اتاق در منطقه هشتبندی مخفی کردهاند.
این مقام انتظامی بیان کرد: مأموران پس از شناسایی محل دقیق حضور گروگان، با هماهنگی مقام قضائی، تیمی ویژه را به محل اعزام کرده و در یک عملیات موفق، گروگان را آزاد کردند. در بازرسی از مخفیگاه متهمان، دو قبضه سلاح شکاری نیز کشف شد و گروگان آزاد شده به خانوادهاش تحویل داده شد.
سرهنگ عباس قاسمی در پایان گفت: این جوان 27 ساله هنگام گروگانگیری از ناحیه دست و پا تیر خورده بود و با همین وضعیت توسط متهمان در مکان مخفی پنهان شده بود. وی همچنین خاطرنشان کرد که تحقیقات و تلاشها برای شناسایی و دستگیری آدمربایان ادامه دارد.
-
جلوگیری از فرود هواپیماهای ایرانی در فرودگاه بینالمللی بیروت + فیلم
ارسال نظر