مرگ تلخ راننده نیسان بر اثر سقوط در کانال آب
حوادث رکنا: راننده نیسان آبی در میاندوآب به دلیل سقوط خودرویش در داخل کانال آب جانش را از دست داد علت این حادثه واژگونی خودرو عنوان شده است.
![مرگ تلخ راننده نیسان بر اثر سقوط در کانال آب](https://cdn.rokna.net/thumbnail/i6RCjPWnIpya/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cBQqQJlvuwmivtfuJ1_NwVg,,/%D8%B3%D9%82%D9%88%D8%B7+%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88+%D8%A8%D9%87+%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%84+%D8%A2%D8%A8.jpg)
به گزارش رکنا، سر آتشنشان آرش یحیایی 9 دی با اعلام این خبر اظهار کرد: این سانحه رانندگی بعدازظهر دیروز در محور سمنان به دامغان رخ داد.
وی سقوط این خودرو نیسان به داخل کانال آب را ناشی از سانحه واژگونی خودرو برشمرد و ادامه داد: به دنبال اعلام ستاد فرماندهی ۱۲۵ آتش نشانی مبنی بر واژگونی یک دستگاه خودرو نیسان در محور سمنان به دامغان و محبوسی یک فرد بلافاصله تیم امدادی این ایستگاه به محل حادثه اعزام شد.
فرمانده ایستگاه آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری در شهرک صنعتی سمنان افزود: ماموران آتش نشانی با حضور در محل مشاهده کردند که یک دستگاه خودرو نیسان به دلایل نامعلوم واژگون و سپس به داخل کانال آب سقوط کرده و متاسفانه در این حادثه یک نفر نیز جان خود را از دست داده است.
سرآتشنشان یحیایی خاطرنشان کرد: ماموران آتش نشانی با بیرون آوردن متوفی و ایمن سازی محیطی در مورد عدم حریق خودرو محل حادثه را به عوامل راهور و نیروی انتظامی تحویل دادند.
فرمانده ایستگاه آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری در شهرک صنعتی سمنان با اشاره به شرایط خاص آب و هوایی از رانندگان خواست: ضمن رعایت قوانین با احتیاط بیشتری رانندگی کنند.
-
هشدار مسعود پزشکیان در خصوص سرد شدن هوا در هفته آینده
ارسال نظر