فروشنده مواد مخدر در حسن آباد دستگیر شد
حوادث رکنا: فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری فروشنده مواد مخدر که اقدام به توزیع انواع مواد مخدر درمحدوده"حسن آباد" شهرستان ری می نمود به همراه کشف مواد مخدر، خبر داد.
![فروشنده مواد مخدر در حسن آباد دستگیر شد](https://cdn.rokna.net/thumbnail/zT3NbbG5U13L/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cRkHFl-2I8NevtfuJ1_NwVg,,/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C.jpg)
به گزارش رکنا، سرهنگ محمدقاسم طرهانی فرمانده انتظامی شهرستان ری در تشریح این خبر بیان داشت: در راستای مطالبات مردمی و دریافت خبری در هفته های اخیر مبنی بر اینکه فردی با هویت معلوم اقدام به فروش مواد مخدر در محدوده حسن آباد می نماید، موضوع بصورت ویژه در دستور کار کلانتری 176 شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: با انجام کارهای دقیق اطلاعاتی و استفاده از شگردهای خاص پلیسی زمان و محل فعالیت خرده فروش شناسایی و در همین ارتباط پس از انجام هماهنگی های لازم روز گذشته به محل اعزام شدند و متهم را در یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان ری در ادمه ابراز داشت: در بازرسی از محل 2 کیلو 200 گرم تریاک به همراه ترازو و دستگاه کارتخوان کشف که به همراه متهم به کلانتری انتقال داده شد.سرهنگ طرهانی در پایان با بیان این که متهم پس از تشکیل پرونده و پایان تحقیقات تحویل مراجع قضائی گردید، افزود: پلیس از هیچ تلاشی در جهت مقابله با سوداگران مرگ و بالا بردن احساس امنیت و ایجاد امنیت در جامعه فروگذار نخواهد کرد و در صورت برخورد با هر گونه موارد مشکوک به خصوص مواد مخدر مراتب را از طریق شماره تلفن 110 به پلیس اطلاع رسانی کنند
-
ژستهای مختلف مریلا زارعی برای عکاسان جشنواره
ارسال نظر