سعید جلیلی : باید با 30 میلیون نفری که در انتخابات شرکت‌ نکردند صحبت‌ کرد/ دولت سایه یک گفتمان و تشکیلات نیست

  سعید جلیلی ، امیرحسین ثابتی، حجت‌الله عبدالملکی، بیژن نوباوه و فریدون عباسی از شخصیت‌های شرکت‌ کننده‌ در این همایش بودند.

سعید جلیلی در همایش «وحدت کلمه» در حسینیه جماران که توسط وی برگزار شد گفت: امروز ۴۶ سال‌ است‌ که تجربه‌ می‌کنیم معارف اهل بیت(ع) کشتی‌ هستند که ما را جلو می‌برند و در طوفان‌ها نمی‌گذارد غرق شویم.

دولت‌ سایه یک مبنای دقیق دینی دارد، یک گفتمان است‌ و یک تشکیلات نیست. یعنی مشکلات کشور را سایه به سایه دنبال‌ کنیم. معنای امر به معروف و نهی از منکر این است. 

وظیفه همه‌ ما این است‌ که کمک کنیم فرصت‌ها به بهترین شکل‌ استفاده‌ شود؛ و حرفه‌ها و رویکردهای غلط مانع پیشرفت نشود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: امروز نوجوانان ما، بر خلاف تبلیغ دشمنان که آنها را نسل Z با ویژگی‌های خاص مورد نظر خودشان معرفی می‌کنند، نشان داده‌اند که یک نسل ضد استکبارند. چنین جمعی این توفیق را دارند که در 46 سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی، نه جلوتر از ولایت حرکت کرده‌اند و نه عقب مانده‌اند.

وی یادآور شد: همین ترامپ که ادعا می‌کرد نخواهیم گذاشت انقلاب اسلامی چهلمین سال پیروزی خود را جشن بگیرد، امروز در چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، به قوت و قدرت انقلاب اسلامی اعتراف می‌کند. رئیس جمهور پیشین آمریکا(بایدن) نیز در جمع خاخام‌های یهودی زمانی که درباره‌ی عملکرد خود نسبت به ایران مورد سوال قرار گرفت، بیان داشت که هرچه می‌توانسته است علیه ایران انجام داده؛ اما چرا موفقیتی حاصل نشد؟!

جلیلی اظهار داشت: امام خمینی(س)، رمز پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی را در «وحدت کلمه» می‌دانستند. این کلمه چیست که چنین قدرت و برکاتی دارد؟ همان‌طور که هر وحدتی، عامل ایجاد قدرت نمی‌شود، هر کلمه‌ای نیز نمی‌تواند وحدت‌آفرین باشد. دنیا خواهد دید که این حرکت بزرگ امام راحل و مردم ایران، چه آثار عظیمی را در پی خواهد داشت. 

وی تأکید کرد: امروز ملت ایران پای یک حقیقت و یک کلمه ایستاده است و حول آن وحدت دارد. این کلمه، مبارزه با استکبار، دفاع از مظلومین، مبارزه با فقر، فساد و تبغیض و احترام به مردم است که می‌تواند همه مردم را حول خود به وحدت برساند. البته وحدت کلمه، یک بازی سیاسی و یک وفاق چند روزه نیست! وحدت کلمه، وحدت باور و به طَبَع آن، وحدت عمل و قلوب است. چنین وحدتی، بسیار فراتر از بازی‌های سیاسی است. وحدت برای پیشرفت است نه برای توقف.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: تلاش ما همواره این بوده است که این کلمه مبارکه، در عرصه‌های مختلف جامعه، اعم از فرهنگ، هنر، رسانه، سیاست خارجی و سایر زمینه‌ها امتداد پیدا کند. در جایی که باید مقاومت کرد، تسلیم شدن اشتباه است. زمانی که پای مردم در میان است، باید به منافع همه ملت توجه داشت نه این که به عده‌ای که منافع خاص قدرت و ثروت دارند توجه کنیم.

وی انتخابات اخیر ریاست جمهوری را انتخاب بین خودباوری و خود تحقیری دانست و گفت: امروز تلاش دشمن این است که با حمله به مبانی دینی و ملّی وحدت‌زا، همبستگی تاریخی ملت ما را برهم بزند. ما باید بدانیم که در چه موقعیتی قرار داریم و چه وظیفه‌ای به عهده ماست. مسئولین کشور نباید اجازه بدهند که به زیرساخت‌های وحدت جامعه ما خدشه‌ای وارد شود. همه ما وظیفه داریم تا در موضوعاتی که حق هستند، با قوت و بدون تردید به بیان و دفاع بپردازیم.

جلیلی با اشاره به اینکه شش ماه از عمر دولت گذشته، اظهار داشت: مقام معظم رهبری، کمک به دولت را وظیفه همه دانستند. هر یک سال که از عمر دولت می‌گذرد، 80 میلیون سال از عمر فرد فرد آحاد ملت سپری می‌شود؛ نمی‌توان از کنار موضوعات بدون توجه گذشت. امروز همه باید به دولت کمک کنند تا به موفقیت برسد اما این کمک به دولت با تعارف امکان‌پذیر نیست. تقویت دولت، با موفقیت‌های واقعی صورت می‌پذیرد.

وی تصریح کرد: در قانون کشور برای پنج سال آینده، رشد اقتصادی هشت درصد پیش‌بینی شده است؛ اگر به این رشد بی‌توجهی شود و در لایحه بودجه کشور، رشد 3.5 درصد پیش‌بینی شود، حتما به معنای عدم موفقیت دولت است. رشد هشت درصد یعنی اشتغال‌زایی و رفاه بیشتر مردم و کم‌شدن تورم و مشکلات آنان. امروز همه ما وظیفه داریم که سایه به سایه، مسائل کشور را پیگیری کنیم تا برای برطرف شدن نقایص و اصلاح خطاها به دولت کمک کنیم. این مسأله یک مبنای عمیق دینی بر پایه امر به معروف و نهی از منکر دارد. قصد ما پیشرفت کشور است؛ نه ایراد گرفتن از دیگران.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: باید با 30 میلیونی که در انتخابات شرکت‌ نکردند، صحبت‌ کرد؛ عمده‌ اینها گله‌مند از مسائل اقتصادی هستند. باید به دغدغه این افراد توجه کرد. باید به گوش این افراد برسانیم که هیچ مشکلی در کشور وجود ندارد که راه حلی نداشته باشد. یکی از راه‌های پیشرفت کشور ما، استفاده از ظرفیت‌های بی‌شمار داخلی است نه آن که به دنبال وارد کردن کارشناس و سرمایه‌گذار از خارج کشور باشیم.

وی یادآور شد: عده‌ای می‌گفتند اگر FATF نباشد، نه می‌توان واکسن وارد کرد و نه می‌توان نفت فروخت اما شهید رئیسی عزیز در عرض چند ماه بدون FATF این مشکلات را برطرف کرد تا جایی که در تابستان امسال، آمریکایی‌هایی که ادعا داشتند اجازه فروش یک بشکه نفت را به کشورمان نخواهند داد، اعتراف کردند که ایران موفق به فروش 2 میلیون بشکه نفت در روز شده است. این آثار قدرت یک ملت است که باید پیشرفت کرده و در عرصه‌های مختلف، ظهور و بروز پیدا کند.

جلیلی تأکید کرد: امروز بدون شک یکی از راه‌های پیشرفت کشور، تعامل سازنده و گسترده با دنیا است اما این فرق دارد با معطل ماندن در مقابل چند کشوری که بیشترین دشمنی را با ملت و کشور ما داشته‌اند. در چنین شرایطی، بسیار مهم است که با قدرت وارد این عرصه شویم تا طرف مقابل دچار اشتباه محاسباتی نشود.

وی افزود: در 46 سال گذشته، اگر دشمن تعرضی به ما کرده است، ملت ما با قدرت، صلابت و خودباوری در دهان دشمن زده است؛ اما متأسفانه در چند ماه گذشته، جریانی به راه افتاده است که عزم ملت در مقابله و مقاومت در برابر دشمنان را تحت عنوان «تله جنگ» مطرح کند! چنین عباراتی باعث می‌شود دشمن دچار خطای محاسباتی شده و گمان کند که ملت ما دیگر بنای دفاع از منافع خود را ندارد! امروز عده‌ای اصرار دارند تا تکرار آن تجربه ناموفق خود را به مردم تحمیل کنند. همان‌طور که یک فرد اگر دچار فراموشی شود، دیگر از حیّز انتفاع ساقط می‌شود، اگر ملتی نیز حافظه تاریخی خود را فراموش کند، تجربه‌های موفق خود را نبیند و از تجارب تلخ خود عبرت نگیرد، دچار آسیب خواهد شد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت:ملت ما در جریان طوفان الاقصی مشاهده کرد سران کشورهای غربی که برای فوت یک خانم در ایران، اشک تمساح می‌ریختند، چگونه با قاتل هزاران زن و کودک عکس یادگاری گرفته و با تمام قوا از او دفاع می‌کنند. استکبار یعنی این که کشور آمریکا، در قاره آمریکا چشم طمع به کانادا دارد؛ در قاره اروپا چشم طمع به گرینلند دارد و در قاره آسیا، در پی سلطه کامل بر فلسطین است اما در جریان یک آتش‌سوزی گسترده در خاک خود، آنچنان حقیر است که با کیف زنانه به دنبال خاموش کردن آتش است! این همان خوی استکباری و ماهیت حقیقی دشمنان ماست.

وی تأکید کرد: امروز مردم مشکلات را به خوبی می‌دانند، زیرا در حال دست و پنجه نرم کردن با مشکلات‌اند. امروز به جای بیان مشکلات، باید راه خروج و برطرف شدن مشکلات را بیان کرد. رشدی که ما به دنبال آن هستیم، رشدی همراه با حضور آحاد مردم و عدالت است نه آن‌که یک عده در محافل خاص قدرت و ثروت، تنها در صورتی به دنبال رشد باشند که منافع خودشان از آن استخراج شود. چنین افرادی اگر کسی جلوی فسادشان بایستد، نام آن را لج‌بازی می‌گذارند! آیا دفاع از حقوق ملت و ممانعت از تضییع آن، لج‌بازی است؟!

منبع : خبر فوری

وبگردی