سردار رادان: پلیس برای خروج ۲ میلیون تبعه خارجی غیرمجاز عزم جدی دارد
رکنا: فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران به عزم جدی پلیس برای خروج ۲ میلیون تبعه خارجی غیرمجاز تا پایان سال تاکید کرد.
![سردار رادان: پلیس برای خروج ۲ میلیون تبعه خارجی غیرمجاز عزم جدی دارد](https://cdn.rokna.net/thumbnail/gebMFqD3uQCH/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2czVRyPcfGLSavtfuJ1_NwVg,,/%D8%A7%D8%AE%D8%B1%D8%A7%D8%AC+%D8%A7%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B9+%D8%BA%DB%8C%D8%B1%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2.jpg)
به گزارش رکنا، سردار احمدرضا رادان روز یکشنبه در مراسم نکوداشت سرو قامتان فراجا در مشهد افزود: از زمانی که موضوع اخراج اتباع بیگانه اعلام شد هم تعداد خود معرف ها و هم دستگیری اتباع خارجی غیرمجاز افزایش یافته است.
وی در ادامه با اشاره به تکریم جانبازان اضافه کرد: حدود ۲۵ هزار جانباز در فراجا وجود دارد که خدمت به این عزیزان و خانواده های آنها و رفع مشکلات و دغدغه های آن ها با جدیت در دستور کار قرار دارد.
فرمانده کل انتظامی کشور افزود: شهدا جان شیرین خود را نثار کردند و جانبازان نیز مسیر ایثار را نشان دادند و سختی راه آن ها را متوقف نمیکند.
در پایان این مراسم از ۴۸ جانباز سروقامت قطع نخاع، قطع دوپا و بصیر (نابینا) فراجا و خانواده آنها تجلیل و تقدیر شد.
-
گل دوم پاری سن ژرمن توسط دمبله در دقیقه 45 پاری سن ژرمن 2 - برست 0
ارسال نظر