این 32 زن و مرد مرقد امام(ره) را به هم ریختند ! / همگی بازداشت شدند
حواادث رکنا: رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: ماموران پلیس آگاهی مستقر در مرقد امام(ره) موفق شدند ۳۰ متهم به سرقت و ۲ زن جیببر را دستگیر کنند.
![این 32 زن و مرد مرقد امام(ره) را به هم ریختند ! / همگی بازداشت شدند](https://cdn.rokna.net/thumbnail/fADTfGYtlwJP/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cTnXSucGsbgavtfuJ1_NwVg,,/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C.jpg)
به گزارش رکنا، سردار علی ولیپور گودرزی در مقر فرماندهی قرارگاه عملیاتی ویژه مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) گفت: با استقرار تیمهای تخصصی و اطلاعاتی و عملیاتی در قبل و حین برگزاری مراسم ماموران پلیس آگاهی موفق شدند ۳۰ نفر متهم به سرقت و ۲ سارق زن جیب بر را دستگیر کنند.
رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: در این راستا از سارقان تعداد ۱۲ گوشی سرقتی کشف که پس از هماهنگیهای لازم تحویل مالباختگان شد و همچنین سایر افراد که مورد سرقت قرار گرفتند در محل قرارگاه تشکیل پرونده سرقت انجام گردید.
وی خاطر نشان کرد: تعداد ۳ کودک گمشده توسط ماموران پلیس آگاهی به خانواده های آنان تحویل داده شد.
-
خلاصه بازی برست 0 - پاری سن ژرمن 3
ارسال نظر