سرطان سینه با هوش مصنوعی قابل تشخیص است
رکنا: تشخیص سرطان سینه با دقت ۹۹ درصدی هوش مصنوعی.
شناسایی تومورهای سرطانی که بافت های حیاتی بدن را به سرعت آلوده می کنند، کار ساده ای نیست. اما پیشرفت هوش مصنوعی تشخیص این مشکل را قبل از گسترش آن ساده تر کرده است.
به گزارش ونچربیت، مراقبت های درمانی و انجام آزمایش های پزشکی به طور منظم شناسایی تومورهای سرطانی را قبل از گسترش آنها تسهیل می کند. مطالعه ای که در این زمینه در سال ۲۰۰۹ در بوستون آمریکا صورت گرفته نشان می دهد در ۲۵ درصد موارد می توان از تشدید سرطان سینه به همین شکل جلوگیری کرد.
سرطان سینه سالانه نیم میلیون نفر را در سراسر جهان به کام مرگ می کشاند ولی محققان شرکت Naval Medical در سن دیه گو با همکاری گوگل الگوریتم هوش مصنوعی جدیدی را ابداع کرده اند که به طور خودکار قادر به شناسایی غدد لنفاوی آلوده به تومورهای سرطانی است.
این سیستم هوش مصنوعی Lymph Node Assistant یا LYNA نام دارد و در بررسی های انجام شده توانسته با دقت ۹۹ درصد احتمال ابتلای افراد به سرطان سینه را پیش بینی کند.
سیستم یادشده با جمع آوری اطلاعات انبوهی از زنان مبتلا به سرطان سینه و تحلیل داده های مربوط به آنها چارچوبی برای تشخیص دقیق این مشکل ابداع کرده و مبتنی بر یک مدل منبع باز شناسایی و درک تصاویر موسوم به Inception-v۳ است که حداقل دقت آن ۷۸.۱ درصد است.
قرار است بعد از انجام بررسی های نهایی از این سیستم هوش مصنوعی به طور عملی برای تشخیص ابتلای افراد به بیماری سرطان سینه استفاده شود.خواندنی های رکنا را در اینستاگرام دنبال کنید
ارسال نظر