نامه حاجی‌بابایی به لاریجانی درباره افزایش حقوق کارمندان دولت

به گزارش رکنا، حمیدرضا حاجی‌بابایی رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به علی لاریجانی رئیس مجلس اعلام کرد که گزارش‌هایی حاکی است که علاوه بر 400 هزار تومان پایین‌ترین حقوق 2.5 درصد و حقوق 20 میلیونی، 16 درصد افزایش حقوق داشته است.

متن کامل نامه حاجی‌بابایی به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر لاریجانی

ریاست محترم مجلس شورای اسلامی

با سلام و تحیّت

قصه حقوق‌ها در سال 1398 به شرح ذیل در مجلس شورای اسلامی تحت عنوان بند «ی» تبصره (12) قانون بودجه سال 1398 به تصویب رسید که در نتیجه:

مجلس پیشنهاد دولت در لایحه بودجه سال 1398 را که برای کلیه کارکنان شاغل و بازنشسته کشوری و لشکری پیش‌بینی شده بود را لغو و برای کلیه شاغلین و بازنشستگان کشوری و لشکری به صورت میانگین 20 درصد را تغییر داد و جمله معروف 400 هزار تومان و تا 10 درصد را تصویب کرد، ولیکن در اردیبهشت ماه زمزمه حقوق‌های متفاوت با مصوبه مجلس مطرح و سپس صدور احکام در دستگاه‌ها این موضوع را تأیید نمود و پس از بازرسی‌ها و جلسات مکرر نماینده محترم هیئت‌رئیسه با نمایندگان دستگاه‌های دولتی و نظارتی آنچه که کاملاً مشخص و محرز برای همه اعضای جلسه و اجماعی بود اینکه اگر ملاک بند «ی» تبصره (12) قانون بودجه سال 1398 باشد کلیه احکام صادر شده توسط دولت تخلف است.

لازم به ذکر است همراه با مصوبه بند «ی» حکم دیگری تحت عنوان بند (158) متفرقه بدون مطرح شدن در جلسه صحن علنی که سرمنشأ قانون‌گریزی می‌باشد به دولت ابلاغ شد که براساس آن به دولت اختیار تام برای هرگونه افزایشی داده است.

یعنی دولت را مجاز می‌نماید که حتی فردی 5 میلیون تومان افزایش حقوق داشته باشد تا جایی که تصویب‌نامه دولت با صراحت اعلام نموده است که حقوق‌بگیران از 2.5 میلیون تومان تا بالاترین آن‌ها 18 درصد افزایش حقوق داشته باشند، یعنی کسی که 20 میلیون حقوق دریافت می‌کند 3.6 میلیون تومان افزایش حقوق داشته باشد و از طرفی در آخرین جلسه نماینده محترم هیئت‌رئیسه و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و نظارتی اعلام گردید که تعدادی از دستگاه‌های اجرایی از قانون مصوب مجلس استثناء هستند که گزارش‌هایی حاکی است که علاوه بر 400 هزار تومان پایین‌ترین حقوق 2.5 درصد و حقوق 20 میلیونی 16 درصد افزایش حقوق داشته است.

مستدعی است دستور فرمایید:

1- آیا بند (158) در مجلس شورای اسلامی مطرح و موافقین و مخالفین اظهارنظر و در پایان رأی‌گیری صورت گرفته است؟ در صورت مطرح شدن مذاکرات صحن مجلس ثبت شده است؟

2- منشأ صدور حکمی تحت عنوان بند (158) در بودجه چیست؟

3- آیا این حکم نقض و نفی بند «ی» تبصره (12) بودجه سال 1398 می‌باشد؟

4- آیا تعدادی از دستگاه‌ها از حکم مصوب مجلس استثناء هستند؟

5- آیا نظر جناب عالی از حکم بند (158) اختیار تام به دولت در رابطه با افزایش حقوق‌ها است؟

6- آیا براساس آیین‌نامه داخلی مجلس، در لایحه بودجه اگر پیشنهادی مطرح و تصویب شود، امکان پیشنهادی که آن را نقض کند و یا ضد آن باشد امکانپذیر است؟

7- جناب آقای دکتر نوبخت در مصاحبه‌ای اخیراً فرموده‌اند آنچه عمل کردیم، قانون مجلس است، اگر مجلس نظر دیگری دارد قانون را تغییر دهد. آیا آنچه اتفاق افتاده است نظر مجلس است؟ اگر نیست چرا اقدامی انجام نمی‌پذیرد؟ و اگر هست چرا مجلس مسؤولیت آن را نمی‌پذیرد؟

از دستور مقتضی که مبذول خواهید فرمود کمال تشکر و امتنان را دارد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.