شهردار اصفهان: توسعه حمل و نقل عمومی نیازمند توسعه زیرساخت های شهری است

به گزارش رکنا از اصفهان؛ علی قاسم‌زاده شهردار اصفهان با بیان اینکه روزانه حدود چهار میلیون سفر درون‌شهری در اصفهان رخ می دهد که حمل و نقل عمومی سهم قابل قبولی از این سفرها ندارد، گفت: اگر بتوان خدمات بیشتری در این زمینه ارائه داد، مردم از حمل‌ونقل عمومی استقبال می‌کنند. چنانکه در حال حاضر خط یکِ بی‌آرتی با سرفاصله دو دقیقه در حال خدمت رسانی است و مردم از آن استفاده می‌کنند. هرچند در حال حاضر زیرساخت‌ها ظرفیت بیشتری برای این موضوع ندارد و نیازمند توسعه است.

وی با بیان اینکه شهرداری هر دو هفته یک‌بار جلساتی را با رویکرد بررسی مسائل ترافیک شهر با پلیس راهور برگزار می‌کند، افزود: از آنجایی که نظارت بر ترافیک از طریق دوربین‌های ترافیکی انجام می شود، در حال حاضر تعداد دوربین‌های مورد نیاز مشخص شده و مراحل نصب و به‌روزرسانی آن‌ها به سرعت در حال انجام است که این روند به‌ویژه در سه ماه گذشته رشد خوبی داشته است.

شهردار اصفهان با اعلام اینکه طبق گزارش ارائه شده، پس از صدور مجوز دوربین‌ها در شهر در بازه یک ماهه چهار میلیون تخلف راهنمایی و رانندگی ثبت شده است، گفت: تخلفات گسترده‌ای همچون پارک دوبل و توقف در ایستگاه‌های اتوبوس از جمله مشکلاتی است که بر ترافیک و آلودگی هوای شهر تأثیر منفی می‌گذارد؛ رانندگان اتوبوس مجبور هستند وسط خیابان توقف کنند که این موضوع به تراکم ترافیک و افزایش آلاینده‌ها دامن می‌زند.

وی با بیان اینکه شهر اصفهان جایگاه بالایی در مرگ و میر ناشی از تصادفات رانندگی دارد، خاطرنشان کرد: فرهنگ شهروندی یعنی رعایت تمام اصولی که موجب آسایش خودمان و دیگر همشهریان می‌شود؛ برای رفع مشکلات ترافیکی نباید آن را فقط مشکل دولت و شهرداری بدانیم، بلکه همه باید به آن به‌عنوان یک مشکل مشترک بپردازیم.

قاسم‌زاده با اشاره به نقش مردم، نخبگان و بانوان در فرهنگ‌سازی عنوان کرد: وقتی می‌گوییم مردم باید کمک کنند، منظور ما تمام جامعه است، زیرا نخبگان، سرمایه‌گذاران به‌ویژه بانوان در ارتقای فرهنگ شهروندی نقش مؤثری دارند.

InShot_20241112_132848187برگزاری چندین رویداد ترافیکی از «روز ملی حمل‌ونقل و رانندگان» تا «روز هوای پاک» در اصفهان

همچنین سعید ساکت گفت: از بیست‌وششم آذر که به‌عنوان «روز ملی حمل‌ونقل و رانندگان» شناخته می‌شود تا بیست‌ونهم دی که روز هوای پاک است، ۳۳ روز رویداد ویژه ترافیکی در قالب پروژه مشارکت برگزار می‌شود که این برنامه‌ها به‌منظور عملیاتی‌سازی برنامه‌های ضربتی با مشارکت پلیس راهور طراحی شده است.

وی با بیان اینکه همکاری و همراهی بسیار خوبی از سوی پلیس راهور با معاونت حمل و نقل صورت گرفته است، افزود: همچنین تعاملات نزدیکی با فعالان شاخص اقتصادی شهر در حال شکل‌گیری است و این امیدوارکننده است؛ دغدغه‌مندی بسیار ویژه‌ای در این برنامه‌ها وجود دارد که می‌تواند دستاوردهای مهمی را به همراه داشته باشد.

وی تاکید کرد: شاید بتوانیم برای این پروژه عنوانی همچون «خیرات ترافیکی یار» یا «همراهان هوای پاک» انتخاب کنیم؛ این پروژه در آینده نزدیک دستاوردهای مثبتی خواهد داشت که امیدواریم به‌زودی نتیجه آن را مشاهده کنیم.

اصفهان/ بهمن راعی

وبگردی