داشتن پاهایی زیبا و سالم با 10 روش ساده
رکنا: برای داشتن پاهایی زیبا و سالم این روش ها را به کار بگیرید.
عفونت قارچی ناخن، ترک خوردن پاشنه ی پاها و فرو رفتن ناخن پا در گوشت، از شایع ترین مشکلات مربوط به پا هستند که بیشتر افراد با آن ها مواجه می شوند. این موارد و دیگر مشکلات مشابه اغلب باعث درد و خستگی می شوند و ظاهر پا را هم تحت تأثیر قرار می دهند. خوشبختانه، بسیاری از مشکلات مربوط به پا را می توان با روش های خانگی و طبیعی درمان کرد. در ادامه به روش هایی ساده و طبیعی برای داشتن پاهایی سالم و زیبا می پردازیم.۱- با روش هایی طبیعی از قارچ ناخن پا خلاص شوید
خواص ضد باکتری سرکه ی سیب آن را به بهترین چاره برای درمان قارچ ناخن پا تبدیل کرده است. روش های مختلفی برای استفاده از سرکه ی سیب در درمان قارچ ناخن پا وجود دارد. برای مثال، می توانید سرکه ی سیب و آب را به مقادیر یکسان با هم مخلوط کنید و پاهایتان را در این ترکیب ضد باکتری بخیسانید. برای این منظور، پاهای خود را حداکثر ۳۰ دقیقه درون این محلول بگذارید (بسته به نحوه ی واکنش پوست به آن) و سپس پاهایتان را با ضربات آهسته ی حوله، خشک کنید.
چند قطره روغن اسطوخودوس را هر شب روی ناخن های عفونت کرده بریزید و اجازه دهید تا صبح روی ناخن هایتان باقی بماند. برای جلوگیری از پاک شدن روغن می توانید یک جوراب به پا کنید. این روش را چند هفته ادامه دهید، تا جایی که قارچ ناخن هایتان از بین برود.
۲- اسکراب پای خانگی درست کنید
استفاده از یک اسکراب پای خانگی که با نمک دریا یا شکر تهیه شده باشد، پوست آن را لایه برداری و سالم و درخشان می کند. این اسکراب پا را می توانید با روغن زیتون و نارگیل و روغن های گیاهی درست کنید. این روغن ها هم فواید زیادی برای پوست دارند. اگر هنگام استفاده از اسکراب، آن را روی پوست تان ماساژ دهید، اسکراب پاهایتان را تسکین می دهد و خستگی یک روز سخت و طولانی کاری را به در می کند.
۳- با یک ماسک مغذی پاهایتان را سرحال بیاورید
بعد از یک روز طولانی کاری چه چیزی بهتر از یک ماسک پای تسکین دهنده، آرامش بخش و مغذی؟ این ماسک خانگی را می توانید با ترکیب پوره ی کدو حلوایی، دارچین و ماست درست کنید. کدو حلوایی کار تغذیه ی و روشن سازی پوست را انجام می دهد، دارچین پوست را نرم می کند و ماست باکتری ها را از بین می برد.
۴- از ترک پاهایتان خلاص شوید
پوست پاشنه ی پا معمولا ضخیم تر و خشک تر بقیه ی قسمت های پوست بدن است و برای خلاص شدن از ترک های پا باید پاهای خود را با آب گرم و صابون خوب بخیسانید.
با استفاده از یک بانداژ مایع که در داروخانه ها به فروش می رسد، ترک ها را بپوشانید و جلوی ترک خوردگی بیشتر و بروز عفونت را بگیرید.
خواص ضد میکروب و ضد باکتری عسل آن را به روش درمانی خوبی برای پاشنه های ترک خورده تبدیل کرده است. از عسل به عنوان اسکراب استفاده کنید یا آن را به عنوان ماسک به پاهایتان بمالید.
ترک های پا در اغلب موارد مشکل جدی ای نیستند و می توان با روش های خانگی آن ها را درمان کرد. با این حال، در مواردی، این ترک ها از وجود مشکلی جدی در بدن خبر می دهند. اگر ترک های پاشنه ی پاهایتان عمیق و شدید هستند، به پزشک مراجعه کنید.
۵- پاهایتان را ماساژ دهید
یک ماساژ پای خوب به شما کمک می کند از درد و خستگی خلاص شوید و پاهایتان ظاهر زیبایی پیدا کنند. اگر پا درد دارید، روی یک صندلی بنشینید، توپ کوچکی مثل توپ گلف یا تنیس را از پاشنه به طرف انگشتان پا بکشید. قسمت های دردناک پا را بیشتر با توپ مالش دهید. این ماساژ خستگی تان را از بین می برد. به خاطر داشته باشید که بعد از ماساژ باید پاهایتان را مرطوب کنید.
۶- پوست پاهایتان را مرطوب کنید
روغن نارگیل بهترین مرطوب کننده ی طبیعی برای یک پوست خشک است. روغن نارگیل را هم می توانید به تنهایی به پوست بمالید و با آن پوست تان را مرطوب کنید و هم می توانید با اضافه کردن شکر یا نمک یک اسکراب پای خانگی درست کنید. علاوه بر این ها، می توانید با اضافه کردن چند قطره روغن گیاهی، قارچ های پا را درمان کنید. مرطوب کننده را هرگز بین انگشتان پا نزنید، چون رطوبت اضافه در این ناحیه می تواند باعث ایجاد قارچ و عفونت شود.
۷- پاهایتان را خشک کنید
خشک کردن پاها به شما کمک می کند جلوی ایجاد قارچ و بوی بد را بگیرید. بعد از شستشو یا استفاده از مرطوب کننده، پاهایتان را با حوله خشک کنید و مدت خیلی طولانی از یک کفش تکراری استفاده نکنید. اگر پاهایتان عرق می کنند، مقداری پودر بچه داخل کفش هایتان بریزید.
۸- ورم پاها را برطرف و از بروز آن جلوگیری کنید
ورم پاها مشکلی است که بیشتر ماها بعد از تحرک یا ایستادن به مدت طولانی با آن مواجه می شویم. برای کم کردن ورم پاهایتان، آن ها را بالا نگهدارید و یا روی زمین دراز بکشید، پاهای خود را بالا ببرید و به دیوار فشار دهید. اگر زیاد دچار مشکل ورم پا و زانو می شوید، می توانید از جوراب هایی که به جوراب واریس معروف هستند استفاده کنید. این جوراب ها از هر داروخانه ای قابل تهیه هستند. این جوراب ها با فشار زیادی که وارد می کنند، درد را کم و از انباشت مایعات در پاها جلوگیری می کنند.
۹- جلوی فرو رفتن ناخن های پا در گوشت را بگیرید
این مشکل ممکن است بر اثر یک ضربه، پوشیدن کفش یا جوراب نامناسب، بد گرفتن ناخن و مواردی دیگر به وجود بیاید. برای جلوگیری از بروز این مشکل، ناخن هایتان را از ته نگیرید و گوشه های آن ها را یکدست بگیرید. علاوه بر این، کفش و جورابی انتخاب کنید که کاملا اندازه ی پاهای شما باشند، به طوری که بتوانید انگشت های پاهایتان را به راحتی حرکت دهید.
۱۰- پاهایتان را تسکین دهید
کفش های پاشنه بلند، کفش های نا راحت یا ایستادن به مدت طولانی می تواند باعث پا درد شود. روش های خانگی مختلفی برای تسکین درد پاها وجود دارد، مثل فرو بردن پاها در ترکیبی از آب گرم و نمک اپسوم. یک روش دیگر برای کم کردن فشاری که در طول روز به پاها وارد می شود دوش گرفتن متضاد است. پاهایتان را زیر شیر آب ببرید و یک دقیقه آب گرم و یک دقیقه هم آب سرد را باز کنید. این چرخه را چندین بار تکرار و در نهایت با آب سرد تمام کنید.
اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید
ارسال نظر