ناوگان حمل و نقل عمومی بهارستان نوسازی شد / 30 دستگاه اتوبوس جدید در راه است
رکنا: در آینده نزدیک ۳۰ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان حمل و نقل عمومی شهر بهارستان اصفهان افزوده میشود و انتظار چندین ساله شهروندان در خصوص نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی این شهر به پایان می رسد.
![ناوگان حمل و نقل عمومی بهارستان نوسازی شد / 30 دستگاه اتوبوس جدید در راه است](https://cdn.rokna.net/thumbnail/Q09Lbd4dKL4i/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cz753qPgQlByvtfuJ1_NwVg,,/%D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C+%D8%A8%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86.jpg)
به گزارش رکنا از اصفهان؛ محمد شبانی با اعلام این خبر، افزود: باتوجه به مطالبه بر حق شهروندان گرامی و مشاهده وضعیت موجود اتوبوسهای حمل و نقل عمومی در شهر بهارستان ، موفق به خرید ۳۰ دستگاه اتوبوس نو جهت نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی شهر بهارستان شدیم.
شهردار بهارستان در ادامه افزود: این اتوبوسها که به صورت یارانه ای و با پرداخت بخشی از هزینه های آن توسط دولت، شهرداری بهارستان و شرکت عمران بهارستان انجام شد هر کدام به ارزش ۵۱ میلیارد ریال و جمعا به ارزش ۱۵۳۰ میلیارد ریال خریداری گردید و هزینه های مربوطه نیز به صورت کامل پرداخت گردید و به زودی این اتوبوسها تحویل سازمان حمل و نقل شهرداری بهارستان خواهد شد.
بهمن راعی/ اصفهان
-
برخورد قضایی با ۵ مدیر در حوزه قانون هوای پاک
ارسال نظر