80 درصد نقاط حادثه خیز کرمانشاه ایمن سازی شد / افزایش فوتی ها در تصادفات عمدتاً به دلیل سرعت زیاد

به گزارش رکنا از کرمانشاه؛ فریبرز کرمی با اشاره به رفع ۸۰ نقطه پرحادثه از ۱۰۲ نقطه حادثه‌خیز شناسنامه‌دار در محورهای استان، اظهار داشت: اینها نقاطی بودند که سابقه تصادفات پرتکرار در آن‌ها وجود داشته و با بررسی پلیس راه و کارشناسان راهداری شناسایی شده است.

وی از اصلاح و ایمن‌سازی بیش از ۸۰ درصد این نقاط خبر داد و عنوان کرد: تا پایان سال گذشته ۸۰ نقطه از این تعداد ایمن‌سازی شده و تنها ۲۲ نقطه باقی مانده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه گفت: در ۶ ماهه نخست امسال ۲۴ نقطه پر حادثه به صورت امانی توسط ادارات شهرستان‌های استان کرمانشاه رفع شده است که این نقطه در شهرستان اسلام آبادغرب دو نقطه میرعزیزی و سیاخور، در شهرستان پاوه پنج نقطه پرحادثه در محورهای گردنه شمشیر دو نقطه، دو نقطه در محور باینگان و یک نقطه در محور نوسود در شهرستان گیلانغرب یک نقطه در محور پیچ بیگرضایی، در شهرستان جوانرود چهار نقطه در محورهای بازان، بانی لوان و ثلاث اصلاح و ایمن‌سازی شده است.

کرمی افزود: سه نقطه پرحادثه در محور روستای هوه رود، نیلگ و بریه خانی در شهرستان دالاهو، دو نقطه پرحادثه در محور قلقله، بزمین آباد شیخ صله به ازگله در شهرستان ثلاث‌باباجانی، تعریض کمربندی هرسین به نورآباد در شهرستان هرسین، ۳ نقطه پرحادثه تقاطع حسن آباد، کانی شریف، پیام نور در شهرستان روانسر و ۳ نقطه پل سرتیپ آباد، تعریض پل محور اسلام آبادغرب حد فاصل یادمان شهدا به چهارزبر و تعریض پل چغارضا توسط اداره شهرستان کرمانشاه ایمن سازی انجام شده است.

وی عنوان کرد: با توجه به محدودیت اعتباراتی که برای ایمن سازی نقاط حادثه خیز وجود دارد، نقاطی که پرخطرتر هستند در اولویت قرار دارند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه با اشاره به متفاوت بودن روند ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز، تصریح کرد: برخی از نقاط با نصب تابلو، علائم ایمنی، نصب نیوجرسی، نصب روشنایی و چراغ چشمک زن و غیره تا ایمن می‌شود، اما برای برخی نقاط نیازمند تعریف پروژه‌هایی مانند احداث روگذر و زیرگذر هستیم که نیازمند اعتبارات قابل توجهی است، از سوی دیگر در برخی موارد با وجود معارضین اجتماعی از سرعت روند ایمن سازی می کاهد.

افزایش فوتی های ناشی از تصادفات در کرمانشاه

مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه گفت: بیشتر افراد آسیب دیده حوادث رانندگی از ناحیه سر و گردن آسیب دیده‌اند که عدم رعایت سرعت مجاز، قوانین راهنمایی و رانندگی و نبستن کمربند ایمنی از علل شایع مصدومیت‌های رانندگی در استان کرمانشاه است.

سلیم خانی اظهار داشت: بر اساس آمار ۶ ماهه نخست سال جاری ۳۲۸ نفر براثر حوادث جاده‌ای فوت کرده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۷۰ نفر افزایش یافته است.

وی افزود: همچنین از ابتدای سال جاری تا پایان شهریور ماه پنج هزار و ۶۸۳ نفر شامل سه هزار و ۸۵۸ نفر مرد و یک هزار و ۸۲۵ نفر زن آسیب دیده‌اند که سال گذشته این آمار چهار هزار و ۷۵۶ نفر بوده است.

وی تصریح کرد: از مجموع آمار فوتی‌های حوادث جاده‌ای ۶۷ فوتی در حوادث درون شهری و ۲۰۴ فوتی در حوادث برون شهری رخ داده است و سایر افراد فوت شده در حوادث غیرترافیکی فوت شده‌اند.

نازی حاجی علی اکبری/ کرمانشاه