خلف در صدور مجوز برخی معادن کردستان محرز شد
رکنا - رئیسکل دادگستری استان کردستان گفت: متاسفانه در برخی موارد در صدور مجوز معادن استان قانون رعایت نشده است.
به گزارش خبرنگار رکنا از سنندج ، حجتالاسلام والمسلمین سید حسین حسینی عصر امروز در مراسم تجلیل از فعالان حوزه صنعت، معدن و تجارت استان کردستان که در عمارت خسروآباد این شهر برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و تبریک ماه ربیعالاول و قدردانی از فعالان، تولیدکنندگان و تلاشگران این عرصه اظهار داشت: امیرالمومنین(ع) فرموده درست است که کار، تلاش، تولید وتجارت زحمت دارد اما بیکاری فساد و آسیب اجتماعی به دنبال دارد.
وی گفت: هر یک اشتغال ایجاد شده در استان نه یک پروندهبلکه از ورود چندین پروندهبه دادگستری کردستان خودداری کرده است.
رئیسکل دادگستری کردستان با اشاره به اینکه سالانهآمار پروندههای ورودیبه دستگاه قضا استان 15درصد افزایش مییابد، خاطرنشان کرد: در ده ماهه گذشته بیش از 400 هزار پرونده به دادگستری کردستانوارد شده که این آمار سالانه 500هزار نفر برای جمعیت یک میلیون و 600هزار نفری است.
وی با ابراز اینکهعلیرغم اقدامات انجام شده تا رسیدن به وضعیت مطلوب، راه زیادی پیشروداریم، تصریح کرد:توجه مقام معظم رهبری در این چند سال اخیربه حوزه تولید و اقتصاد و نامگذاری شعار در همین راستا، نشاندهنده وضعیت نامناسب حوزه اقتصادی در کشور و استانهای کم برخوردار همچون کردستان است.
حسینی افزود: علیرغم این همه تلاش، کردستان در حوزه بیکاری بالاترین رتبه یا بیشترین درصد بیکاری کشور را به خود اختصاص داده است.
وی با بیان اینکه شعار سال و دستورات رهبر معظم انقلابیک فرمان ولایی است، عنوان کرد:هرکسی به ولایت، نظام و پیشرفت ایران اعتقاد و پایبند است باید به دور از شعار برای پیشرفت کشور تلاش کند کمااینکه دستگاه قضا همواره در این راستا تلاش کرده است.
رئیسکل دادگستری استان کردستان با اشاره به اینکه در دوره تحول دستگاه قضا 2هزار واحد تولیدیتعطیل کشور، فعال و یا از تعطیلی جلوگیری و یا رفع موانع شدند، اعلام کرد: در شش ماهه نخست سالجاری با ورود دستگاه قضا 19واحد تولیدی تعطیل در کردستان مجددا فعالیت خود را از سر گرفتهاند.
وی خطاب به مسئولان هشدار داد: دستگاه قضا در حوزه ترک فعل مدیران ورود و برابر قانون برخورد کرده و ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان نیز محل پایش و حل مشکلات کارگاههای تولیدی شده است.
رئیسکل دادگستریکردستان از تشکیل 3 کمیته زیر مجموعه ستاد اقتصاد مقاومتی استانخبر داد و افزود: این کمیتهها مسائل را پالایش، کارشناسی و موانع راحل خواهند کرد.
وی بیان کرد: دستگاه قضا همچنان خود را موظف به رفع موانع و رونق تولید دانسته و در دوره تحول اخیر رئیس قبلی و فعلی دستگاه قضا به صورت فنی، ریز و کارشناسی ورود ومسائل حوزههای مختلف به ویژه اقتصادی را دنبال میکنند.
حسینی با اشاره به اینکه در سالهای اخیر علیرغم توجه به حوزه تولید، دلسردهایی همایجاد شده است، تاکید کرد: سرمایهگذار باید احساس امنیت کندو تحقق این امر تنها وظیفه دستگاه قضا،نیروهای نظامی، انتظامی و دستگاههای نظارتی نیست بلکه باید همه متولیان امر پای کار و دست به دست هم دهند.
وی با بیان اینکه در حوزه بررسی وضعیتمعادن استان نیز اقداماتی خوبی از سوی دستگاه قضاانجام شده است، اظهار کرد: باید در صدور مجوز معادن دقت وهمه جوانب و قوانین رعایت و دستگاههای ذیربطورود و پس از کار کارشناسی مجوز صادر کنندکه متاسفانه این رونددر برخی معادن رعایت نشده است.
رئیسکل دادگستری استان کردستان، کردستان را یک استان معدنخیز توصیف کرد و افزود: باید در کنار رعایت قانون، فرهنگسازی نیز صورت گیرد که صاحبان معادن ضمن توجیه، فعالیت را در مسیر توسعه استان، شهرستان و منطقه سوق دهند.
وی ابراز داشت: دستگاه قضا مراحل و فرایند صدور مجوزهای معادن و نحوه فعالیت را موشکافانه بررسی کرده تاحقی از کسی ضایع نشود کمااینکه تاکنون در برخی موارد هم ورود کردهایم.
حسینی یادآور شد: دستگاه قضایی به ویژه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری کردستان آمادگی دریافت هرگونه پیشنهاد، انتقاد وورود برای حل مشکلات مردم و رفع موانع حوزه تولید را دارد.
عبدالحکیمی/ کردستان
ارسال نظر