بادامچیان :
مافیای واردکننده خودرو با میرسلیم جنگید/ به کسی که خودروشاسی بلند گرفته رای ندهید
رکنا سیاسی : دبیرکل حزب موتلفه اسلامدرباره مواضع میرسلیم در زمینه صنعت خودرو، گفت: او با ورود خودروی خارجی به ویژه کارکرده مخالف است زیرا معتقد بود با ورود خودروی کارکرده وسایل یدکی آن هم باید وارد شوند؛ که حرف فنی و حسابشدهای بود اما مافیای واردکننده خودرو با او جنگید. سخنان میرسلیم به گونهای نبود که بتواند آن مافیا را رسوا کند؛ زیرا در این بخشها ملاحظات خاصی دارد.
بخشی از گفت و گو مهر با اسدالله بادامچیان ، دبیر کل حزب موتلفه اسلامی را بخوانید :
اسدالله بادامچیان، درباره دستیابی گروههای سیاسی به فهرست واحد برای حضور در انتخابات مجلس گفت: این بار هم شاهد کثرت گروهها و تشکلها در جبهه اصولگرا و اصلاحطلب هستیم. تا جایی که اطلاع دارم اصلاحطلبان به ۵ یا ۶ شکل وارد انتخابات میشوند و بعید است به فهرست واحد برسند. طیف تندرو و معتدل هر کدام به شیوهای و گروهی هم با استفاده از «مهرههای سفید» وارد انتخابات میشوند.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی افزود : در میدان سیاست ممکن است اتفاقات مختلفی رخ دهد اما بر اساس برآورد من، در این انتخابات، تشکلها و فهرستهای متعدد خواهیم داشت. اگر شرایط به گونهای رقم بخورد که وحدتی شکل بگیرد، «وحدت در فهرست» خواهد بود یعنی با هم جمع میشوند و تفاهمی در فهرست اسامی شکل میگیرد.
وی افزود: از منافع روزمره میتوان گذر کرد اما وقتی منافع نظام اسلامی در میان باشد، همه باید اطاعت کنند. ممکن است ما به این برسیم که باید وحدت در فهرست پدید بیاید؛ اگر حادثه فوقالعادهای رخ ندهد، قطعا در انتخابات مجلس دوازدهم، «چند فهرستی» خواهیم بود.
اصلاحطلبان دارای رأی و موقعیت نیستند
این فعال سیاسی اصولگرا تاکید کرد: الان از این تکثر احساس خطر نمیکنم زیرا معتقدم «اصلاحطلبان دارای رأی، موقعیت و شعار نیستند.» اصلاحطلبان میخواهند چه بگویند؟ مثلا بگویند ما میخواهیم مجلس خودمان را داشته باشیم؛ مردم میگویند شما مجلس سوم و ششم را داشتید که مطلوب نبودند.
مخالفت مافیای واردات خودرو با میرسلیم
بادامچیان خاطرنشان کرد: میرسلیم به دلیل نمایندگی مجلس، حزبی و موتلفهای عمل نکرد بلکه بنا به تکلیف خودش عمل کرد و معتقد بود که چون نماینده است و غیر حزب هم به او رأی دادهاند، تعهداتی در برابر بقیه دارد که باید به آنها عمل کند.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در پاسخ به این پرسش که «آیا از نظرات میرسلیم در مجلس حمایت میکنید؟» گفت: از نظرات مشترک که داریم بله؛ ولی از سایر نظراتش خیر.
بادامچیان درباره مواضع میرسلیم در زمینه صنعت خودرو، گفت: او با ورود خودروی خارجی به ویژه کارکرده مخالف است زیرا معتقد بود با ورود خودروی کارکرده وسایل یدکی آن هم باید وارد شوند؛ که حرف فنی و حسابشدهای بود اما مافیای واردکننده خودرو با او جنگید. سخنان میرسلیم به گونهای نبود که بتواند آن مافیا را رسوا کند؛ زیرا در این بخشها ملاحظات خاصی دارد.
اظهارات میرسلیم، مواضع حزب موتلفه نیست
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: میرسلیم به تکلیف نمایندگی خود عمل کرد و مورد تهاجم شدید قرار گرفت. آیا کسی که مسئولیت ساخت موتور دیزل را دارد، تفاوت میان لندکروز و ۲۰۶ را نمیداند؟ میرسلیم در حرم حضرت امیر(ع) در حال زیارت بود که فردی از او فیلم میگیرد این حرکت بسیار زشتی بود. این حرکت از آدمهای سیاسی سر نمیزند، از مافیاها سر میزند. اما اینکه مواضع او، مواضع حزب موتلفه است؛ باید بگویم خیر.
هزینههای موتلفه چگونه تامین میشود؟
بادامچیان درباره اینکه «هزینههای حزب موتلفه از چه راهی تأمین میشود؟» گفت: «همانطور که هزینههای انقلاب را مؤتلفهایها دادند؛ و آن را از مردم تامین کردند. هزینه هواپیمای حضرت امام(ره) برای ورود به کشور را چه کسی داد؟ آقای میرمحمدصادقی! پول سلاحهایی که برای [شهید سید علی] اندرزگو میآمد را چه حزبی میداد؟ مؤتلفه میپرداخت.»
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی خاطرنشان کرد: ما با دریافت حق عضویت، هدایای مردمی و کمکهای گوناگون شرعی هزینههای حزب را تأمین میکنیم. مثلاً اگر بخواهیم روضه برگزار کنیم برای این مراسم دنبال بانی میگردیم. به افراد میگوییم و آنها هم برای امام حسین(ع) مخارج را تقبل میکنند.
بادامچیان تاکید کرد: صندوق صدقات را که سالانه چند صد میلیارد تومان درآمد دارد، راهاندازی کردیم. تنها جایی که پس از انقلاب نام آن را تغییر ندادند کمیته امداد امام خمینی(ره) بود. آیا تا به امروز کسی یک اختلاس، رانت و خلاف از کمیته امداد سراغ دارد؟ ندارد. علت این است که مجموعه مؤتلفهایها انسانهای پاکی هستند و به محرومان خدمت میکنند.
مرحوم عسگر اولادی در وصیتنامهاش نوشت ثلث ندارم
بادامچیان تصریح کرد: «مرحوم عسگراولادی در کمیته امدادی که میلیاردها میلیارد پول در اختیار داشت، میلیاردها میلیارد پول به محرومین و مستضعفین داد.» اما آن مرحوم در وصیتنامهاش نوشت «من ثلث ندارم چون دارایی ندارم. » نصف آن متعلق به همسر مرحومم است که سال ۵۷ از دنیا رفت و نصف آن هم توسط برادرم حاج اسدالله به من هبه شده است. اگر آن هبه را نخواست، با هم تقسیم کنید. اگر خواست به او بدهید.
به انسانهای پاک رأی بدهیم
بادامچیان در ادامه با اشاره به انتخابات یازدهم اسفند مجلس شورای اسلامی، به مردم توصیه کرد که فردی را که خودروی شاسی بلند گرفته را انتخاب نکنند.
نماینده ادوار مجلس همچنین افزود: اگر نامزدی برای انتخابات هزینه میلیاردی کرد، معلوم است که یک «سرمایهدار مطرف» است که خرج میکند تا وقتی به مجلس رفت ۳ میلیارد هزینه را به ۱۰ میلیارد درآمد تبدیل کند. این نماینده طبعاً نه برای ملت بلکه برای جیبش کار میکند.
ارسال نظر