رییس جامعه مبلغین تاکید کرد:
مبلغین باید با جهاد تحقیقی به منبرها عمق ببخشند/ جهاد تبلیغی در رابطه با نیازمندیهای واقعی جامعه
رکنا : ماه مبارک رمضان فرصت مغتنم خداشناسی و گام برداشتن در راه مهدویت جامعه مبلغین باید جهاد تحقیقی و جهاد تبلیغی در رابطه با نیازمندیهای واقعی جامعه انجام داده و به منبرها عمق ببخشند تا از این رهگذر به وظیفهمان در دوران غیبت عمل کنیم.
به گزارش رکنا به نقل از روابط عمومی «جامعه مبلغین»؛ حجتالاسلام و المسلمین مرتضی ادیبیزدی رییس جامعه مبلغین با بیان این مطلب که «نباید وقت مردم را با منبرهای تکراری و قضایای دم دستی که هر شخصی توان صحبت درباره آنان را دارد بگیریم» گفت: متاسفانه اغلب منبرها دچار انحراف، مسائل دمدستی، کم عمق، غیرمستند، غیرضروری و مطالبی که حال مردم را خوب نمیکند شده است و مبلغین ما باید این کاستیها را جبران کنند.
وی با تاکید بر لزوم پاسخگویی و رفع نیازهای مردم در منبرها توسط مبلغین افزود: ما باید نیاز جامعه را بفهمیم و روی آن عنصری که میتواند مردم را آرام و حال آنان را خوب کند، کار کنیم و آن را به مردم ارائه دهیم. آن زمان است که ملاحظه خواهیم کرد که چه انقلابی در جان مردم حاصل میشود و الا این رمضانها، محرمها و فاطمیهها مسلسلوار بیایند و بروند و ما هیچ بهرهای نبریم، این حسرت همچنان باقی خواهد ماند که چرا از این فرصتها برای تعالی استفاده نکردهایم.این واعظ خوش سخن «ماه مبارک رمضان را فرصتی مغتنم برای خودسازی و گام برداشتن در راه مهدویت دانست» و خاطر نشان کرد: ما باید زندگی کردن با امام زمانمان را تمرین کنیم.
وی ادامه داد: همانطور که زندگی کردن با حضرت امیر و تحمل شدت عدالت و سختگیریهای آن بزرگوار برای اقامه احکام الهی کار هرکسی نیست و افراد کم ظرفیت و کم حوصله از شدت زهد و اعراض آن حضرت از دنیا به دامان دشمنان او پناه بردند، زندگی کردن در حکومت امام زمان (عج) نیز دقیقا همینطور است.
حجتالاسلام و المسلمین ادیبیزدی با بیان اینکه «ما هر وقت توانستیم با امام زمان زندگی کنیم، آقا تشریف فرما میشوند»، تقوا، زهد، علم و تسلط بر نفس را لازمه زندگی با امام زمان و تنفس در حکومت ایشان عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه «همان دلیلی که باعث غیبت امام زمان (عج) شد باعث تداوم غیبت است تصریح کرد: ما باید آن عللی که موجب غیبت شد را از بین ببریم تا شاهد ظهور باشیم.
استاد ادیب یزدی با تاکید بر اینکه «هرچقدر ما توحیدیتر باشیم، امام زمانیتر میشویم» اظهار داشت: توحید و مهدویت مثل 2 برادر دوقلو هستند که دست به گردن یکدیگر دارند و وجود هر کدام نشان و دلالت بر وجود دیگری است.
وی خاطر نشان کرد: به نظرم ما در توحید ضعیف کار کردهایم. یعنی در خدا شناسی و بیان مراتب قدرت و جمال و جلال حضرت حق جل و علا. اگر در توحید و یاد خدا کار کنیم و حضور حضرت حق را برای آحاد جامعه معنا کنیم دیگر شاهد بسیاری از زشتکاریها و ناشایستگیها نخواهیم بود. همچنین در کنار بحث توحید و تفسیر کردن اسامی حق، باید برویم به سراغ مسئله مهدویت و بدانیم که امام حی داریم که ولی الله مطلق است.
حجتالاسلام و المسلمین ادیبیزدی با اشاره به فرصت ارزشمند و مغتنم ماه مبارک رمضان در خداشناسی و مهدویت جامعه گفت: تقاضا میکنم از مبلغین که کمی خودشان را به زحمت بیندازند، بیشتر مطالعه کنند، برای تفسیر اسامی حضرت حق از متون عرفانی که منابع غنی آنها به زبان فارسی موجود است استفاده کنند، این معانی را به قالب روایات ببرند برخی از روایات مانند روایات امیرمومنان علیهالسلام میتواند محتوای یک ماه مبارک رمضان ما را تامین کند و بعد عالیترین مصداق ظهور اسماء جمال و جلال که وجود مبارک حضرت بقیهالله الاعظم ارواحنا فداه است را برای مردم بیان کنند.بنا بر این گزارش سلسله نشستهای جامعه مبلغین از نیمه ماه مبارک رمضان با حضور اعضا از بامداد تا سحرگاه میزبان یکی از مسئولان کشوری خواهد بود تا اعضای این تشکل حوزوی به منظور پیگیری مطالبات عامه مردم، بیش از پیش در جریان امور قرار بگیرند.
ارسال نظر