سفر نتانیاهو به آمریکا نا امید کننده بود / حضور نتانیاهو در کاخ سفید هیچ پیشرفتی نداشت

تایمز اسرائیل گزارش داد، حضور بنیامین نتانیاهو ، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کاخ سفید ناامیدکننده بود؛ چرا که دونالد ترامپ ، رئیس جمهور آمریکا مدعی مذاکرات مستقیم با ایران شد.

در همین راستا، روزنامه اسرائیل هیوم از منابع سیاسی نقل کرد، اسرائیل از قبل خبر نداشت که توافقی میان ترامپ و ایران پیرامون مذاکرات بین دو طرف وجود دارد.

اسرائیل هیوم از یک منبع در هیأت اسرائیلی نقل کرد: بهت زدگی و شوک در چهره هیأت اسرائیلی در واشنگتن مشهود بود.

همزمان، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سفر نتانیاهو به واشنگتن به صورت غافلگیرانه و با سرعت مشکوکی پایان یافت.

این رسانه اعلام کرد که حضور نتانیاهو در کاخ سفید هیچ پیشرفتی را در مذاکرات یا کاهش تعرفه‌های آمریکا علیه اسرائیل حاصل نکرد.

وال استریت ژورنال نیز گزارش داد که کاخ سفید کنفرانس خبری از پیش برنامه‌ریزی شده با نتانیاهو را لغو کرد.

رسانه‌های اسرائیلی اعلام کردند که کاخ سفید کنفرانس خبری ترامپ و نتانیاهو را لغو کرد و پس از اعلام رسمی آمریکا، تیم نتانیاهو از این امر مطلع شد.

شب گذشته و ساعاتی پیش از کنفرانس خبری مشترک از پیش برنامه ریزی‌شده نخست وزیر رژیم صهیونیستی و رئیس جمهور آمریکا، منابع رسانه‌ای اعلام کردند که این نشست لغو شده است.

منبع : فارس

  • فیل / بهاره افشاری بازیگر سریال «او یک فرشته بود»: من نمیتونم با این قیمت دلار به جوونها بگم مهاجرت کار بدیه/ خودم از ایران نرفتم چون ... !

اخبار تاپ حوادث

وبگردی