شش زندانی ایرانی از قزاقستان به کشور منتقل شدند

معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری از انتقال ۶ ایرانی محبوس در زندان‌های قزاقستان به ایران خبر داد.

 عسکر جلالیان در این‌ باره افزود: امروز شنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ و در چهارمین مرحله از انتقال ایرانیان محبوس در زندان‌های قزاقستان به کشورمان، ۶ نفر از این افراد با پیگیری‌ کمیته انتقال محکومین وزارت دادگستری و سفارت کشورمان در آستانه، برای گذران ادامه دوران محکومیت به کشورمان منتقل شدند.

 رئیس کمیته انتقال محکومین وزارت دادگستری با اشاره به فرارسیدن تعطیلات عید نوروز اظهار داشت: افراد سودجو تلاش می‌کنند با استفاده از ناآگاهی مسافران نسبت به قاچاق، انتقال و فروش موادمخدر اقدام نمایند و بهترین و کم هزینه‌ترین راه، استفاده از مسافران و رانندگان ترانزیت می‌باشد.

 وی افزود : ضروری است مسافران و رانندگان ضمن امتناع از قبول بسته‌های امانتی، قوانین و مقررات و موارد ایمنی مرتبط را کاملا رعایت و موارد اینچنینی را به مامورین مرزی گزارش دهند.

منبع : ایسنا

  • فیلم دزدیده شدن بچه‌های خرگوش در هنگام خوردن با هویچ

اخبار تاپ حوادث