ناگفته‌های دختر سید حسن نصرالله از زندگی رهبر مقاومت

زینب نصرالله، فرزند دبیرکل فقید حزب‌الله لبنان ، در گفت‌وگویی تلویزیونی به برخی از جنبه‌های کمتر بیان‌شده زندگی سید حسن نصرالله پرداخت، و بخشی از روابط خانوادگی، سیاسی و اجتماعی او را تشریح کرد.

خاطرات زینب نصرالله از جنگ غزه و زندگی پدر

به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، زینب نصرالله در مصاحبه خود با شبکه النجباء عنوان کرد که جنگ غزه تأثیر زیادی بر زندگی روزمره پدرش گذاشت و مدت‌های طولانی او را درگیر خستگی، بی‌خوابی و تلاش‌های بسیار کرده بود.

او اضافه کرد: «پدرم همیشه آرزو داشت که پایان زندگی‌اش با شهادت همراه باشد، و این موضوع تا حدی ما را برای پذیرفتن غیاب ابدی او آماده کرده بود.»

پاسخی به شایعات درباره شهادت سید حسن نصرالله

زینب نصرالله با اشاره به برخی شایعات درباره شهادت پدرش تاکید کرد: «بدون شک، پدرم به شهادت رسیده است و ما پیکر مطهر او را مشاهده کردیم.»

او افزود: «پدرم مثل یک پدر معنوی برای ملت لبنان بود. حتی کودکان نیز بارها و بارها نام او را تکرار می‌کردند و علاقه‌ای محسوس به او داشتند. خدمت به مردم، او را به یکی از محبوب‌ترین شخصیت‌ها تبدیل کرده بود.»

حمایت خانواده از راه و هدف سید حسن نصرالله

زینب نصرالله در ادامه توضیحات خود افزود: «هر چند مادرمان بیشتر از هرکسی از شهادت پدرمان متأثر شد، اما به دلیل شرایط امنیتی ما کمتر توانسته بودیم او را در کنار خود داشته باشیم.»

او تاکید کرد: «فداکاری‌های پدرم بی‌اثر نخواهد بود. اکنون نیز شاهد اتحاد لبنانی‌ها و محور مقاومت حول دبیرکل فعلی حزب‌الله هستیم که ادامه‌دهنده مسیری است که پدرم ترسیم کرده بود.»

زینب نصرالله تصریح کرد: «اندیشه‌های پدرم نه‌تنها در لبنان، بلکه در کشورهایی نظیر ایران، عراق، سوریه، یمن و فلسطین همچنان تأثیرگذار است و زنده خواهد ماند.»

سبک زندگی و تأثیر پدر بر فرزندانش

در مرور خاطرات خانوادگی، زینب عنوان کرد: «پدرم هم‌زمان نقش یک پدر مهربان و یک فرمانده مسئولیت‌پذیر را داشت که این دو ویژگی او را بی‌نهایت خاص می‌کرد.»

او ادامه داد: «پدرم مرا تشویق کرد که به سمت مطالعات حوزوی حرکت کنم و حتی برادرم محمدمهدی نیز علاقه زیادی به تبدیل شدن به یک عالم دینی دارد. این نشانه‌ای از تأثیر عمیق رفتارها و خواسته‌های او بر زندگی ماست.»

احترام و توجه سید حسن به خانواده‌اش

زینب نصرالله در ادامه گفت: «پدرم همیشه به مادرش احترام خاصی قائل بود و به هر نحوی از راه دور تلاش می‌کرد دل او را شاد کند و از او حمایت کند.»

آخرین روزهای فرمانده بزرگ حزب‌الله

سید حسن نصرالله، جمعه ششم مهرماه ۱۴۰۳، در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منطقه ضاحیه جنوبی بیروت به شهادت رسید. این حمله به دستور مستقیم بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و با حمایت ایالات متحده آمریکا اجرا شد. به گفته منابع رسمی، در این اقدام جنایتکارانه از هواپیماهای جنگی با بمب‌های سنگرشکن آمریکایی استفاده شده بود.

حزب‌الله لبنان روز بعد در بیانیه‌ای رسمی، شهادت این فرمانده بزرگ را تایید کرد. سید حسن نصرالله که بیش از سه دهه هدایت حزب‌الله را برعهده داشت، در سن ۶۴ سالگی به آرزوی دیرینه خود، یعنی شهادت، رسید.

  • وجود ۴۳۸ هزار دانش آموز اتباع در دوره ابتدایی / ۱۶۸ هزار و ۸۸۱ دانش آموز بازمانده از تحصیل در مقطع ابتدایی داریم/تاکنون در هیچ سالی، در آزمون‌های تمیز و پرلز نتوانستیم به میانگین نمرات برسیم

وبگردی