رکنا گزارش می دهد؛
حضور نماینده خرم آباد در جمع دانشجویان معترض مقابل مجلس
رکنا سیاسی: نماینده مردم خرم آباد در مجلس دوازدهم در جمع دانشجویان معترض مقابل خانه ملت حاضر شد و پیگیری مطالبات ایشان را وعده داد.
![حضور نماینده خرم آباد در جمع دانشجویان معترض مقابل مجلس](https://cdn.rokna.net/thumbnail/iHlfe4RT2H1B/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cxQz5zl_0auuvtfuJ1_NwVg,,/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87+%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF%DB%8C%D8%A7%D9%86.jpg)
به گزارش خبرنگار پارلمانی رکنا، ظهر امروز؛ 4 مهر ماه جاری تعدادی از متقاضیان حضور در دانشگاه فرهنگیان با تجمع مقابل مجلس شورای اسلامی خواستار احقاق حق خود شدند.
رضا سپهوند در این باره گفت: در آزمون دانشگاه فرهنگیان خطای انسانی رخ داده است و نمره مصاحبه دانشگاه فرهنگیان لرستان وارد نشده و برای این تعداد غیبت رد شده است.
نماینده مردم خرم آباد در مجلس شورای اسلامی افزود: در اثر این خطا، کسانی که تراز آنها 7 و 8 هزار بوده (یعنی تراز بالایی داشته اند) متاسفانه رد شدند و افرادی که تراز آنها 4 هزار و 5 هزار بود، قبول شدند.
وی ادامه داد: البته شکایت و اعتراض این افراد در استان و دانشگاه فرهنگیان مرکز به جایی نرسیده به همین دلیل مقابل مجلس تجمع کردند.
این عضو کمیسیون انرژی مجلس دوازدهم وعده داد که موضوع را حتما از طریق وزارتخانه و دانشگاه فرهنگیان مرکز پیگیری میکند تا این افراد به حق قانونی خود برسند.
-
سکانس برتر / شاهکار بازیگری ژاله صامتی در سریال جدید مهران مدیری ! / خانم بازیگر باز هم درخشید !
خدایا خودت کمکشون کن