چرا مدیران خودرو و کرمان موتور تحویل خودروهایشان را یک سال جلو انداختند؟
رکنا اقتصادی: به نظر می رسد در پی سیر کاهش قیمت خودروهای مونتاژی در بازار و اعلام قیمت ها از سوی شورای رقابت و احتمال واردات خودروهای خارجی، انصرافی های سامانه وزارت صمت افزایش یافته است که در نتیجه باتوجه به افزایش تولید خودروهای مونتاژی و عدم تقاضا در بازار، این شرکت ها به تمام متقاضیان خود پیامک تحویل بیش از موعد ارسال کرده اند.
تعدادی از مشتریان خودروسازان خصوصی از ارسال پیامکهای واریز وجه برای خودروهای منتخبشان در فروشهای یکپارچه خبر دادهاند؛ این پیامک واریز زودتر از موعد با برنامهریزی مشتریان برای فراهم کردن مبلغ خودرو منافات داشته و آنها را به دردسر انداخته است.
در آخرین روزهای هفته گذشته، دو شرکت خودرویی مدیران خودرو و کرمان موتور برای مشتریان خود در مرحله اول سامانه یکپارچه فروش خودروها که نوبتشان زمستان ۱۴۰۲ (ویژه مشتریان مدیرانخودرو) و بهار ۱۴۰۳ (ویژه مشتریان کرمانموتور) بود پیامک واریز وجه در موعد ۲۱ تا ۲۵ تیرماه ارسال کردند.
تعدادی از شرکتکنندگان در فروش یکپارچه خودروها که متقاضی محصولات این دو شرکت خودرویی بودند در تماس با این خبرگزاری اعلام کردند که با توجه به ارسال پیامک واریز وجه زودتر از موعد دچار مشکل شدهاند؛ چرا که برای فراهم کردن وجه خودرو برای زمستان ۱۴۰۲/ بهار ۱۴۰۳ برنامهریزی کرده بودند و در حال حاضر "جور کردن" این مبالغ برایشان مقدور نیست.
در پیگیری ایسنا از گروه صنعتی مدیرانخودرو، اعلام شد که اکنون مشتری باید نماینده مورد نظر خود را انتخاب و تنها ۳۰ درصد از مبلغ خودرو را واریز کند؛ و الباقی وجه خودرو را در زمان صدور دعوتنامه برای تکمیل وجه و دریافت خودرو واریز کنند.
اما مشتریان کرمانموتور اعلام کردند که این شرکت در این موعد مقرر که آن را تا ۲۷ هم تمدید کرده است، تمام وجه خودرو را مطالبه کرده است.
کرمانموتور در پیگیری ایسنا در این خصوص، پاسخ داد این شرکت تصمیم دارد، بهجای بهار سال آینده، خودروها را زودتر از موعد مقرر و به صورت ۹۰ روزه و ۱۲۰ روزه تحویل مشتریان دهد.
هر چند که این تحویل زودتر از موعد میتواند بسیار خوب و رضایتبخش باشد؛ اما به شرط آنکه مشتری وجه خودرو را بتواند به این سرعت تامین کند؛ چرا که در صورت عدم واریز وجه، احتمالا نوبت مشتری از بین خواهد رفت و عدم واریز به منزله انصراف تلقی خواهد شد.
ارسال نظر