سه ویژگی منحصر به‌ فرد کنفرانس بین‌ المللی تهویه مطبوع و تاسیسات حرارتی و برودتی

به گزارش رکنا، "مصطفی مافی" صبح روز شنبه در آیین آغاز به‌کار دومین کنفرانس بین‌المللی و پنجمین کنفرانس ملی تهویه مطبوع و تاسیسات حرارتی و برودتی با بیان اینکه یکی‌ از موضوعات مهم در دنیای کنونی، انرژی و آسایش حرارتی است، گفت: این عدد در کشورهای مختلف متفاوت است، اما بین ۲۰ تا ۴۰ درصد مصرف انرژی در کشورها در این حوزه صورت می‌گیرد.

وی‌ ادامه داد: انجمن برای اینکه بتواند فاصله بین تحقیقات آکادمیک و صنعت را کاهش دهد و فضایی ایجاد کند که این دو طیف در یک فضا قرار بگیرند، کنفرانس‌های تهویه مطبوع و تاسیسات حرارتی و برودتی را از سال ۱۳۹۴ طراحی کرد. در نهایت در دوره پنجم با مجری نمایشگاه بین‌المللی تاسیسات کشور به نتیجه رسیدیم و توانستیم کنفرانس‌ها و نمایشگاه‌ها را کنار همدیگر برگزار کنیم. در این راستا جلسات زیادی از اسفند شروع و در نهایت سرفصل‌های کنفرانس نهایی و کنفرانس در پایگاه icsهم ثبت و فراخوان مقاله انجام شد.

دبیر دومین کنفرانس بین‌المللی و پنجمین کنفرانس ملی تهویه مطبوع و تاسیسات حرارتی و برودتی در ادامه به تشریح ویژگی‌های کنفرانس پرداخت و اظهار کرد: اولین ویژگی کنفرانس این است که همزمان با نمایشگاه تاسیسات برگزار می‌شود و افراد فرصت بازدید از محصولات فناورانه شرکت‌ها را هم دارند.

دومین ویژگی برگزاری پنل‌های تخصصی در حوزه سیستم‌های گرمایش، سرمایش و تهویه مطبوع  و سومین ویژگی نیز برگزاری کارگاه‌های تخصصی است.

به گفته مافی ۶۲ مقاله برای کنفرانس دریافت شده که با کمک ۷۰ داور ۲۴ مقاله برای ارائه انتخاب شده است.

با همکاری مشترک پژوهشگاه نیرو و انجمن علمی مهندسی حرارتی و برودتی ایران؛

دومین کنفرانس بین‌المللی و پنجمین کنفرانس ملی تهویه مطبوع و تاسیسات حرارتی و برودتی آغاز به کار کرد

دومین کنفرانس بین المللی و پنجمین کنفرانس ملی تهویه مطبوع و تاسیسات حرارتی و برودتی، با همکاری مشترک پژوهشگاه نیرو و انجمن علمی مهندسی حرارتی و برودتی ایران آغاز به کار کرد.

این همایش با هدف پیشبرد اهداف تحقیقاتی صنایع و ارتباط عمیق‌تر دانشگاه و صنعت، استفاده از ظرفیت‌های بالای صنایع و مراکز تحقیقاتی در رفع نیازهای صنعت کشور، با حضور مدیران ارشد صنعت آب و برق و اساتید دانشگاهی برگزار شده است.  

ارائه روش‌های نوین طراحی سیستم‌های گرمایش، سرمایش و تهویه مطبوع، مقررات ملی ساختمان و استانداردهای ملی مرتبط، کاربرد انرژی‌های تجدیدپذیر در تجهیزات گرمایش، سرمایش و تهویه مطبوع، از جمله محورهای این کنفرانس به شمار می‌آید.