رکنا گزارش می دهد
دو تجمع در تهران با دو حکایت متفاوت /تجمع حجاب مقابل مجلس،تجمع بازاریان مقابل شورای شهر در اعتراض به شکایت کسب و کار
کدخبر:
918742
لینک کپی شد
دو تجمع همزمان در تهران برگزار شد. عده ای از تاکید به حجاب می گفتند و عده ای دیگر از وضعیت کسب و کار گلایه داشتند.
کدخبر:
918742
لینک کپی شد
به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، صبح امروز تجمع حجاب مقابل مجلس برگزار شد.تجمع کنندگان خطاب به قالیباف رئیس مجلس تاکید داشتند:حق نداری از حجاب عقب نشینی کنی!
تجمع کنندگان از شهرهای مختلف کشور( ایلام، مازندران، مشهد، قم) تحت عنوان «خودجوش» با پلاکاردهایی رو به روی مجلس حضور پیدا کردند.
چند خیابان آن سو تر، تجمع دیگری بر پا بود که حکایت از بهم ریختگی اوضاع اقتصاد و معیشت و کسب و کار داشت. بازاریان مقابل شورای شهر تهران تجمع کرده بودند و از حضور دستفروشان گلایه داشتند و مدعی بودند که دستفروشان کسب آنها را از بین برده اند.
-
سامسونگ ممبرز چیست؟ + فیلم
ارسال نظر