معدن طلای تفتان در کمتر از ۲ سال به بهره برداری رسید/اشتغال برای صدها فردر سیستان بلوچستان

داود شهرکی امروز جمعه در بازدید از معدن طلای تفتان اظهار کرد: در حوزه معادن تعداد هفت کارخانه فرآوری در استان سیستان و بلوچستان داریم.

وی بیان کرد: افتتاح کارخانه طلای شهرستان تفتان با هدف رونق اقتصادی و اشتغال، ایجاد ارزش افزوده و ارزآوری و حفظ و ارتقای دارایی‌های بازنشستگان انجام شد.

فرماندار تفتان نیز گفت: افتتاح کارخانه طلا را به مردم شهرستان تفتان تبریک می‌گویم، توسعه هر شهرستان مستلزم وجود سرمایه گذاری در منطقه است.

 معدن «طلای انجیرک تفتان» سیستان و بلوچستان در حالی در زمره یکی از معادن طلای ایران به شمار می‌رود که ظرفیت فرآوری طلا در این کارخانه ۸۳۲ کیلوگرم شمش طلا در سال است.

در بین معادن بی‌نظیر سیستان و بلوچستان معدن «طلای انجیرک تفتان» در زمره یکی از معادن طلای ایران به شمار می‌رود.

طرح ساخت کارخانه تولید شمش طلا در تفتان با هدف تولید سالانه نیم‌تن طلا، اشتغالزایی بیش از ۳۵۰ نفر و با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۸۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ آغاز شد. طبق گواهی کشف صادره معدن طلای مادوفتی، این معدن با ذخیره بیش از ۱۰۰ میلیون تن کانسنگ طلا، از بزرگ‌ترین معادن طلای کشور است.

 سیستان و بلوچستان در حالی لقب بهشت مواد معدنی ایران را یدک می‌کشد که از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب این استان پهناور با توجه به وجود معادن مختلف فلزی و غیرفلزی، وجب‌به‌وجب خاکش طلا است.

سال‌های اخیر با توجه به کشفیات معادن مختلف، سیستان و بلوچستان را رنگین‌کمان معادن کشور نام نهادند چرا که این استان از یک سو با دارابودن ذخایر معدنی فراوان دارای قابلیت‌های ویژه برای تحقق جهش تولید بوده و از سوی دیگر علاوه‌بر تولیدات صنعتی و صادرات غیرنفتی زمینه رونق صادرات نامرئی یا همان گردشگری را فراهم کرده است.

 

وبگردی