خطرات زیاده روی در آفتاب گرفتن و استفاده از سولاریوم ،پیری زودرس پوست و سرطان است

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، تابستان فصلی است که بسیاری از افراد به دنبال آفتاب گرفتن و به دست آوردن رنگ برنز زیبا هستند. اما استفاده بیش از حد از سولاریوم  و تعرض طولانی مدت به نور خورشید می‌تواند عوارض جدی برای سلامتی افراد داشته باشد. در این گزارش، خطرات استفاده زیاد از سلاریوم و آفتاب گرفتن در تابستان، مدت زمان مناسب برای آفتاب گرفتن، احتمال ابتلا به سرطان پوست و آمار استفاده از سلاریوم در ایران بررسی شده است.

استفاده ی زیاد از سولاریوم و آفتاب گرفتن خطراتی در پی دارد که برخی از آنها صدمات جبران ناپذیری را به افراد وارد می کنند. تعرض طولانی مدت به نور خورشید بدون استفاده از محافظت‌های مناسب می‌تواند منجر به سوختگی پوست شود که در موارد شدید نیاز به درمان پزشکی دارد.  استفاده ی زیاد از نور خورشید و سولاریوم می‌تواند باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان پوست  به علت تغییر جایگاه DNA در سلول های پوست شود. یکی دیگر از خطرات این کار پیری زودرس پوست است. همچنین عدم استفاده از عینک آفتابی می تواند منجر به آسیب های فراوان به چشم ها شود. زیاده روی در استفاده از سلاریوم و نور خورشید می‌تواند به کاهش سلامت و جوانی پوست منجر شود.

مدت زمان مناسب برای آفتاب گرفتن بستگی به شدت نور خورشید، نوع پوست و سایر عوامل دارد. به طور کلی، حفظ محافظت در برابر نور خورشید، استفاده از کرم ضدآفتاب با فاکتور حفاظتی مناسب و پوشیدن لباس‌های مناسب می‌تواند در جلوگیری از عوارض جانبی آفتاب گرفتن کمک کند.

آمارها در مورد کابرد سلاریوم در ایران نشان می دهد که استفاده از سلاریوم در کشورهای در حال توسعه، از جمله ایران، در حال افزایش است که در صورت ناآگاهی و افراط در استفاده از این روش مشکلاتی برای پوست ایجاد می شود.

استفاده از سلاریوم و قرارگیری طولانی مدت در معرض نور خورشید بدون استفاده از محافظت‌های مناسب ممکن است عوارض جدی برای سلامتی فراهم کند. برای جلوگیری از عوارض جانبی استفاده از محافظت‌های مناسب در تابستان را جدی بگیرید.