واریز جریمه برخی مجرمین آذربایجان غربی به صندوق کانون پرورش فکری / کتابخانه های مناطق محروم استان تجهیز شدند

به گزارش خبرنگار آموزش رکنا، 25 سال است که سر و کارش با کودکان و نوجوانان است و همیشه سعی کرده برای آنها کاری کند تا در آینده، حسرتِ کم بودن برخی امکانات ساده را در دلشان نداشته باشند.

زهرا آب سوران، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان غربی است و طی همکاری با ناصر عتباتی، رئیس کل دادگستری استان، برای کودکان و نوجوانان مناطق محروم این استان، کاری کرده اند کارستان.

ماجرا از آنجایی شروع شد که طی بازدیدی که رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی از کانون پرورش فکری این استان داشت و فعالیت های مثبت و عملکردهای مطلوب آن را دید، در جلسه ای، در خصوص نحوه همکاری با کانون برنامه ریزی کرد.

زهرا آب سوران در این خصوص به رکنا می گوید: قرار بر این شد که از جایگزین های مجازات حبس، برای کمک به گسترش فعالیت های کانون هم استفاده شود. این طرح از منطقه محروم ارومیه شروع و بعد در اشنویه و تکاب پیگیری شد.

او در ادامه تاکید می کند: تاکنون بیش از 100 میلیون تومان از این طریق به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کمک شده است و قاضی پرونده ها نیز بابت این اتفاق بسیار خوشحال است. ما در کانون پرورش فکری، با این مبالغ جمع آوری شده، بهترین کتاب ها را برای کودکان و نوجوانان تهیه می کنیم و قفسه های کتابخانه مدارس روستایی  و کم برخوردار را با آنها پر می کنیم.

تجهیز کتابخانه های کانون پرورش فکری

زهرا آب سوران می افزاید: در اشنویه، کتابخانه های بیش از 10 مدرسه را تجهیز کرده ایم. در ارومیه نیز مدارس روستایی عشایری را با کتاب های مناسب گروه سنی گروه سنی کودکان راه اندازی کرده ایم. همچنین در یکی از مناطق کم برخوردار ارومیه، در مدرسه ای دو شیفته و دخترانه، یک اتاق بازی راه اندازی کرده ایم. بچه های آن منطقه، آنچنان محروم بودند که چنان وسایلی تا آن موقع ندیده بودند. من هم قول دادم اگر باز هم اعتباری به دستم رسید، وسایل این اتاق بازی را تکمیل کنم. از سویی دیگر، قرار بر این است تا اتاق سرگرمی و بازی را در اشنویه نیز داشته باشیم. چند روز پیش نیز قاضی اطلاع داد که مبلغی حدودا 50 میلیون تومان برای کانون پرورش فکری استان، از طریق مجازات های جایگزین حبس در نظر گرفته شده است.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان غربی در پایان با اشاره به اینکه قرار بر این است که در مرحله بعد برای همان مدارس، قفسه کتاب نیز تهیه خواهد شد، می گوید: در نقطه صفر مرزی عشایری به اسم سیلوانا که منطقه محروم به حساب می آید، دو کتابخانه، هر کدام با 200 کتاب مجزا راه اندازی کرده ایم. کانون پای کار است و مخاطب برنامه های ما، همه کودکان و نوجوانان هستند و صرف عضویت در کانون برای ما ملاک نیست.

وبگردی