عدم پاسخگویی آموزش و پرورش در خصوص پایش سلامت روان معلمان / در عصر پیشرفت تکنولوژی، تنبیه بدنی دانش آموزان بی معناست!

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، از تنبیه بدنی دانش آموز فقیر در کیش ، جلوی چشم دانش آموز دیگر برای جلب رضایت خانواده پولدار گرفته تا کتک زدن دانش آموز سیستان و بلوچستانی به دلیل انجام ندادن تکالیف مدرسه تا انتشار تصاویری از فحاشی کردن معلم سر کلاس، تنها بخشی از اتفاقاتی است که در کلاس های درس اتفاق می افتد و البته به لطف گسترش شبکه های اجتماعی، در ابعاد گسترده در جامعه‌ی مطالبه گر دیده و به واسطه آن، توسط رسانه ها پیگیری می شوند.

البته خالی از لطف است که این مورد را فراموش کنیم که در وزارت آموزش و پرورش ، حدودا یک میلیون معلم خدمت می کنند و از نظر آماری، ارقام ناراحت کننده تنبیه دانش آموزان کم به نظر می رسد؛ ولی حتی یک مورد آزار روانی و فیزیکی دانش آموزان هم برای جامعه فرهیخته ایرانی زیاد به نظر می رسد و می بایست برای آن چاره ای جست.

پیگیری های خبرنگار رکنا از معاونت پرورشی و امیر تجلی نیا، مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش بی فایده ماند و آنها با بی پاسخ گذاشتن این سوالات که آیا سلامت روان معلمان پایش می شود؟ آیا برای معلمانی که با دست بلند کردن روی دانش آموزان آنها را در قرن 21، در عصر پیشرفت تکنولوژی با سرعت نور، در دنیای جولان هوش مصنوعی و الی آخر، به شیوه فیزیکی تنبیه می کنند، دوره های اجباری شرکت در کارگاه های روانشانی، الزامی به نظر می رسد.

از وزارتخانه ای که به موضوع معلم بلاگر ها به سرعت ورود و برخورد می کند، انتظار می رود که به موضوع سلامت روان معلم ها نیز توجه ویژه ای داشته باشد چراکه تاثیر رفتار آنها، این روزها نه فقط بر یک دانش آموز ، دیده می شود؛ بلکه تاثیر آن بر همه دانش آموزان کلاس و بعد به واسطه دیده شدن تصویر آن در فضای مجازی، بر تمامی دانش آموزان کشور و والدین اثری سوء بر جای خواهد گذاشت.

آموزش و پرورش در سه ماهه پیش رو یعنی در تعطیلات تابستانی، فرصتی برای پایش سلامت روان معلمان دارد و انتظار می رود معاونت پرورشی این وزارتخانه، توجهی بسیار ویژه بر این موضوع داشته باشد. باید دید این موضوع تا چه میزان برای این معاونت، در اولویت قرار می گیرد!

وبگردی