در گفتوگوی رکنا با سخنگوی کمیسیون آموزش مطرح شد؛
فلاحی : پنجاه درصد املاک آموزش و پرورش سند ندارند/ ده ها مدرسه در تهران از نظر امنیتی مشکل دارند
رکنا: احمد فلاحی وضعیت مدرسه های کشور با توجه به آغاز سال تحصیلی طی 3 ماه آینده را تشریح و عنوان کرد برخی مدارس تهران از نظر امنیتی و کیفیتی پاسخگوی دانش آموزان نیستند.
مدرسه سازی از سنت های خوبی است که طی سال های اخیر توسط خیرین مدرسه ساز به خوبی فرهنگ سازی و اجرا شده است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، حدود 3 ماه دیگر به آغاز سال تحصیلی مانده و شنیده ها حاکی از آن است با توجه به واکسیناسیون معلمان از مردادماه و روند تزریق واکسن به مردم البته در ماه های آتی، احتمالاً ستاد ملی مبارزه با کرونا مجوز حضوری شدن کلاس دانش آموزان را صادر می کند تا دانش آموزان بتوانند از مزایای آموزش حضوری بهره مند و به شیوه گذشته آموزشی بازگردند.
حضوری شدن شرکت در کلاس های آموزشی مدارس در حالی است که در خبرها آمده بود فقط در تهران به حدود هزار مدرسه ایمن نیازمند هستیم. علاوه بر این بنا به گفته سخنگوی کمیسیون آموزش در مجلس تعدادی از مدرسه ها حتی در قلب تهران نیز از نظر امنیتی و کیفیت فضای آموزشی در سطح قابل قبولی قرار ندارند.
برخی مدارس تهران از نظر امنیتی و کیفیتی پاسخگوی دانش آموزان نیستند
احمد فلاحی، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در تشریح وضعیت مدارس کشور با توجه به بالا رفتن احتمال حضوری شدن مدرسه ها به خبرنگار اجتماعی رکنا اظهار داشت: چندی قبل طی بازدیدی که از مدارس تهران و حتی در قلب پایتخت داشتیم، متوجه شدیم که اولاً در بحث امنیتی و ثانیاً در بحث کیفیتی و آموزشی، برخی مدارس پاسخگوی دانش آموزان نیستند. اکنون مدرسه هایی هستند که فضای مساعدی برای دانش آموزان ندارند، مثلاً از نظر اکسیژن رسانی به دانش آموزان در سطح ضعیفی قرار دارند و جذابیت های خاصی که در فضای آموزشی باید داشته باشد را ندارند. این در حالی است که ما این موارد را فقط در تهران شاهدیم و در مناطق دیگر چنین وضعیتی متفاوت است.
وی به مشکل دیگر آموزش و پرورش در رسیدگی به فضاهای آموزشی اشاره کرد و گفت: موضوع آمایش ساختمان های آموزشی توسط آموزش و پرورش از جمله نقاط ضعف آموزشی در کشور است. اکنون با ساختمان های خالی روبرو هستیم، برخی مدارس قبلاً 36 دانش آموز داشتند ولی امروز هیچ کس در آن ها نیست، یا در منطقه ای از کشورمان تراکم جمعیتی از یک ناحیه به ناحیه ای دیگر منتقل شده و مدارس موجود در آن منطقه خالی مانده اند.
پنجاه درصد از املاک آموزش و پرورش فاقد سند هستند
نماینده همدان در مجلس در پاسخ به پرسشی مبنی بر چگونگی تامین منابعی که برای بهسازی و ساخت مدرسه جدید لازم است، گفت: بنا به گفته وزرات آموزش و پرورش و جلساتی که با وزرای ادوار آموزش و پرورش در مجلس داشتیم، 50 درصد املاک آموزش و پرورش فاقد اسناد هستند و این ها طبق روایت معاون وزیر در هر دادگاهی که تعارض ایجاد شده است، آموزش و پرورش محکوم شده و نتوانسته از خود دفاع کند. بنابراین با تاسف باید عنوان کرد که بی سروسامانی و سوءمدیریت وزرای ادوار در دولت های مختلف موجب بوجود آمدن چنین نتایجی شده است. نکته دیگر آن است که اگر دولت نسبت به دانش آموزان سال تحصیلی جدید انگیزه و تعهد نداشته باشد، دولت بعدی نیز رسماً یک سال تحصیلی را از دست می دهد.
فلاحی در رابطه با وضعیت ساخت و نوسازی مدارس کشور عنوان کرد: در حال حاضر خیرین کمک زیادی به ساخت مدارس آن هم با بهترین کیفیت کرده اند که البته این موضوع به فرهنگ سازی خوب در زمینه مدرسه سازی برمی گردد. به طور کلی باید گفت هر جا توانستیم به خوبی یک موضوع را فرهنگ سازی کنیم، در آن پیشرفت کردیم. بنابراین لازم است تا اعتماد عزیزانی مثل خیرین را در زمینه های دیگری که با کمبود امکانات آموزشی موجود است، فراهم کنیم تا این عزیزان با در نظر گرفتن پتانسیل رشدی که در این فضاها موجود است وارد میدان شوند.
سخنگوی کمیسیون آموزش در مجلس به ظرفیت بالای خیرین در مدرسه سازی تاکید کرد و افزود: اخیراً گزارشی دریافت شد که در یک استان، خیرین توانسته اند بین 100 تا 150 میلیارد تومان طی سال های اخیر آن هم با وضعیت اقتصادی و معیشتی که ایجاد شده و تحریم ها فشار زیادی به مردم وارد کرده اند اقدام کنند. به طور کلی باید از همه خیرین مدرسه ساز بابت تلاش هایی که طی سالیان گذشته در راستای پیشرفت امکانات دانش آموزان کرده اند تشکر کرد. آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.
ارسال نظر