مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد:
آخرین وضعیت متناسبسازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
رکنا: مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: منابع مربوط به متناسبسازی حقوق بازنشستگان هنوز دریافت نشده است و با توجه به فرآیند اجرایی این موضوع در خوش بینانهترین حالت در ماههای آینده بخش اندکی از این منابع را دریافت خواهیم کرد.
به گزارش رکنا، به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی؛ مصطفی سالاری در جلسهای با معاونین و مدیران حوزه منابع انسانی که با حضور ویدئو کنفرانسی مدیران تأمین اجتماعی سراسر کشور همزمان با روز منابع انسانی برگزار شد، اظهار داشت: جذب نیروی جدید تنها از طریق آزمون استخدامی سازمان سنجش و انتصاب در سمتهای مدیریتی نیز از طریق آزمون مدیران آینده و کانونهای ارزیابی انجام میشود.
سالاری گفت: در سال گذشته افزایش ۵۰ درصدی فوقالعادههای کارکنان تأمین اجتماعی که در سایر وزارت خانهها و دستگاهها انجام شده بود را پیگیری کردیم و پس از اخذ تأییدیه شورای حقوق و دستمزد این موضوع محقق شد.
وی افزود: متناسبسازی حقوق بازنشستگان کار بسیار مهم و اثرگذار دیگری بود که سال گذشته در سازمان تأمین اجتماعی از مرداد ۹۹ انجام شد.
سالاری با اشاره به مصوبه سال گذشته مجلس شورای اسلامی برای واگذاری شرکتهای دولتی به سازمان تأمین اجتماعی گفت: از محل این مصوبات بجز هپکو که در همان زمان به تأمین اجتماعی واگذار شد، برای دریافت سایر شرکتها پیگیریهای لازم انجام و در روزهای آخر سال گذشته مبایعه نامه امضا شد و در روزهای آینده مبایعه نامه را دریافت میکنیم.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با تأکید بر اینکه شرکتها و منابعی که به تأمین اجتماعی واگذار میشود به عنوان پشتوانه ایفای تعهدات به جامعه تحت پوشش است، گفت: منابع مربوط به متناسبسازی حقوق بازنشستگان هنوز دریافت نشده است و با توجه به فرآیند اجرایی این موضوع در خوش بینانهترین حالت در ماههای آینده بخش اندکی از این منابع را دریافت خواهیم کرد.
سالاری با اشاره به اجرای طرح ۳۰۷۰ برای کاهش ۷۰ درصدی مراجعات مردم به شعب تأمین اجتماعی از طریق ارائه ۳۰ خدمت غیرحضوری، گفت: در این طرح کار خوبی انجام شد و البته نیازمند تکمیل است و در دو ماه آینده اصلاحات مورد نیاز انجام خواهد شد و غیرحضوری شدن کامل این خدمات مورد انتظار است.
وی افزود: طرح نسخه الکترونیک نیز تحول جدی در سازمان تامین اجتماعی ایجاد کرد و در طول سال گذشته اقدامات موثری صورت گرفت. پس از حذف تمدید اعتبار دفترچهها و استفاده از سامانههای اعتبارسنجی دفترچهها که از اول خرداد انجام شد؛ در مرحله بعد تقویت زیرساختهای در دستور کارقرار گرفت و این طرح قدم به قدم پیشرفت داشت و از اول اسفند صدور دفترچه جدید را متوقف کردیم.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی همکاری سایر نهادها را در موفقیت نسخه الکترونیک بسیار اثرگذار دانست و گفت: در آینده نزدیک برای تکمیل پروژه نسخه الکترونیک پوشش بیمهای را تنها از طریق سامانه نسخه الکترونیک انجام خواهیم داد و اوراق کاغذی به طور کامل حذف میشود.
سالاری از تدوین کدهای رفتاری کارکنان سازمان تامین اجتماعی تشکر کرد و گفت: امیدوارم کدهای رفتاری منشا خیر و تحول مثبت در خدمترسانی بهتر سازمان تامین اجتماعی به جامعه تحت پوشش باشد.
هادی زبده شیرکوهی، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان تأمین اجتماعی نیز در این جلسه گفت: سال گذشته شرایط سختی را پشت سر گذاشتیم و کارهای بزرگی با وجود محدودیتها انجام شده است. برای همکارانی که در سال ۹۹ درگذشتند و بویژه برای شهدای گرانقدر مدافع سلامت مغفرت واسعه الهی مسئلت میکنیم.
وی اصلاح ساختار تشکیلاتی را از مهمترین اقدامات و برنامههای سال ۹۹ سازمان تأمین اجتماعی برشمرد و گفت: این برنامه از سال ۹۸ آغاز شده بود و با دقت و حساسیت ویژه دنبال شد. بیش از ۹۵ درصد از اقدامات به نتیجه رسیده است و بر اساس مصوبه هیات مدیره بازخورد گیری و اصلاح نهایی در آینده نزدیک انجام میشود.
زبده شیرکوهی آزمون مدیران آینده را از دیگر اقدامات مهم سازمان تأمین اجتماعی در سال ۹۹ برشمرد و گفت: آزمون کتبی مدیران آینده توسط سازمان سنجش و مصاحبههای تخصصی توسط کانون ارزیابی سازمان مدیریت صنعتی انجام میشود و مصمم هستیم که این روند صحیح را ادامه دهیم تا از بهترین و توانمندترین نیروها استفاده کنیم.
وی برقراری ارتباط مداوم و موثر با همکاران سازمان تأمین اجتماعی را از دیگر مسائل مهم دانست و اظهار داشت: معتقدیم که نظرات و پیشنهادات همکاران میتواند بسیار به ما کمک کند و از نظرات همکاران در سیستم جامع منابع انسانی استفاده میشود. رضایت شغلی همکاران از مسائل بسیار مهم است و رضایتمندی کارکنان ارتباط مستقیم با انجام بهینه امور سازمان دارد.
زبده شیرکوهی با اشاره به کدهای رفتاری کارکنان سازمان تامین اجتماعی که براساس معیارهای علمی و پژوهشی تدوین شده است، گفت: بخش از کدها برای همه همکاران است و برای ۱۰ گروه شغلی کارکنان نیز کدهای ویژهای طراحی شده است.
وی ادامه داد: امیدواریم کدهای رفتاری تدوین شده موجب بهبود عملکرد کارکنان سازمان تامین اجتماعی شود و نتیجه این کار علمی در خدمترسانی بهتر سازمان تامین اجتماعی به جامعه هدف تاثیر مطلوبی داشته باشد.
مشایخی، مشاور معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان تأمین اجتماعی نیز در این جلسه گفت: شروع پروژهی طراحی و تدوین کدهای رفتاری کارکنان تامین اجتماعی از برنامه راهبردی سازمان و برنامهی عملیاتی مصوب در حوزه منابع انسانی تحت عنوان «طراحی و استقرار سیستمهای رفتاری شایسته کارکنان» رقم خورد و مجموعه حاضر محصول همکاری معاونت توسعه مدیریت و موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی است و در فرآیند کار از کلیه معاونهای سازمان نظرخواهی و بازخوردگیری شده است.
وی افزود: امروزه اغلب سازمان و شرکتهای معتبر دنیا دارای کدهای رفتاری مختص به خودشان هستند و خوشبختانه سازمان تامین اجتماعی نیز با توجه به نیازی که احساس میشد جزو اولین سازمانهای کشور است که در این کار پیشگام شده است و وجه تمایز کدهای رفتاری سازمان تامین اجتماعی در این است که علاوه بر کدهای عمومی برای کلیه کارکنان، کدهایی هم مختص به ۱۰ گروه شغلی خاص سازمانی در این مجموعه پیش بینی شده است.
مشایخی ادامه داد: دستور اداری برای این منظور آماده شده است که با ابلاغ آن نهادینهسازی کدهای رفتاری وارد فاز اجرایی در سازمان تامین اجتماعی میشود.
وی تاکید کرد که نقش مدیران در موفقیت این طرح بسیار اهمیت دارد و اثربخشی این برنامه را منوط به حمایت عملی و رفتاری آنان دانست. در این جلسه همچنین مدیران تأمین اجتماعی تعدادی از استانها نیز به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود پرداختند.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.
ارسال نظر