عمل های زیبایی کودکان اینستاگرامی برای جذب فالوور بیشتر / فاجعه ای  که والدین رقم می زنند

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی رکنا، کودکان اینستاگرامی هرروز بر تعدادشان افزوده می شود ، زمانی تنها با گفتار و رفتار بامزه مورد توجه قرار می گرفتند و دنبال کننده برای خود می یافتند ، دنبال کنندگانی که با افزایش تعداد آنها، فضای استفاده اقتصادی برای والدین این کودکان ایجاد می شد ولی این سرقت دنیای کودکانه از سوی والدین، این روزها از بعد اقتصادی خارج شده و حتی سلامت جسم و روح این کودکان را نشانه گرفته است . بهاره مهرجویی - روانشناس در گفت و گو با رکنا از عمل های  زیبایی بر صورت این کودکان برای جذب فالوور بیشتر خبر داد که خود فاجعه تلخ از سوی والدین برای کودکانشان است و مصداق بارز کودک آزاری محسوب می شود.

 مسابقه بیشتر دیده شدن

بهاره مهرجویی- روانشناس - در گفت و گو با  رکنا، درباره آسیب های روحی و روانی به کودکان اینفلونسر با گفتن از اینکه  کودکانی که در فضای مجازی شاهد ویدئو و عکس های آنان هستیم از مسیر رشد عاطفی و طبیعی خود خارج می شوند گفت : این کودکان  به این دلیل که در معرض دید عموم قرار می گیرند سعی دارند آن سطح توجه را همیشه حفظ کنند. درمجموع افراد به توجه نیازدارند. اکنون آمار و ارقام کودکان اینفلونسر در فضای مجازی بسیار بالاست و والدین به جای اینکه بر روی مسائل تربیتی فرزند خود وقت بگذرانند تلاش می کنند تا بچه خود را همیشه در آن سطح توجه بالا نگاه دارند. زمانی که مادری با فرزند 5ساله خود بازی می کند ویژگی های آن را کشف می کند درست است که تمامی بچه های 5سال یک تعداد ویژگی مشترک دارند اما درباره این دست از بچه هایی که دائم از آنها فیلم و عکس درفضای مجازی منتشر می شود نه تنها ویژگی هایشان کشف نمی شود بلکه وارد یک میدان  رقابتی سنگین هم می شوند که چگونه رفتار کند و یا چطور لباس بپوشد تا توجه بیشتری را نسبت به خود جلب کند.

تمایل به ترک تحصیل کودکان اینفلونسر

وی در ادامه افزود: این بچه ها در زمان کودکی خود کودکی نمی کنند. از همسن و سالان خود دور هستند و همین دور بودن از گروه همسالان ، به زندگی اجتماعی آنان آسیب می زند. در کنار  این آسیب ها دچار خودشیفتگی می شوند. این دست از بچه ها عموما در بزرگسالی دچار مشکلات اساسی می شوند به طور مثال زمانی که این کودک از طریق چند ویدئو بانمک که در آن آهنگی را لب خوانی کرده است کسب درآمد می کند دیگر در بزرگسالی برایش تحصیل کردن و علت درس خواندنش توجیحی ندارد.

مهرجویی با تاکید بر اینکه  این کودکان در فضایی قرار گرفته اند که با گستردگی فضای مجازی  میدان  رقابتی خیلی جدی شده است ادامه داد :  بعضی از این بچه ها برای اینکه در این میدان مسابقه بیشتر دیده شدن و بیشتر مورد توجه قرار گرفتن پروتز می شوند یا جراحی زیبایی روی این کودکان صورت می گیرد تا بتوانند قیافه خوشگل تر و یا لپ های برجسته تری  داشته باشند و این فاجعه است. برای اینکه این بچه ها  بتواند جلب توجه بیشتری کنند رفتاری با آنها انجام می شود  که ضمن نشانه های کودک آزاری آنها را  دچار اضطراب و استرس می کنند. کودک مشاهده گر بسیار قهار، اما تحلیلگر بسیار ناشی است و نمی داند اطرافش چه می گذرد اما به این دلیل که می خواهد خود را در آن محیط و شرایط قرار دهد مضطرب می شود وحال خوبی ندارد.

شکایت از والدین کودکان کار شیک و طناز

این روانشناس با تاکید  بر اینکه این رفتارها اصل کودک آزاری است افزود : ما قانون برخورد با اینگونه رفتارهای والدین با کودکان در ایران نداریم. حتی بعضا به نگاه کودک آزاری به این رفتارها توجه نمی شود اما والدین  این کودکان که از این طریق مورد سو استفاده قرار می گیرند وخانواده هایشان از طریق این کودکان تجارت  می کنند و تبلیغات گرفته  و بابت این تبلیغات دستمزدهای کلان دریافت می کنند  مجرم هستند و اتهام آنها کودک آزاری و به کار گیری کودکان است و به نوعی این کودکان کار مدرن و شیک محسوب می شوند . رفتارهای این والدین در با اتهام کودک آزاری و به کارگیری از کودکان در فضای کار قابلیت طرح شکایت قضایی دارد. مدعی العموم می تواند در مواردی ورود کند. در کنوانسیون حقوق کودک بندی وجود دارد که هرگونه اطلاعات کودک مربوط به او است و هیچ شخصی نمی تواند از آن استفاده کند و درهرکجا اگر عکس و یا اطلاعاتی از بچه ای منتشر شود ، انتشار دهنده مجرم خطاب می شود  اما برای ثبت شکایت مبنای قانونی وجود دارد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.