کودکان فاقد علائم، ممکن است به انتقال بیماری کمک کنند

به گزارش رکنا، مریم یعقوبی عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اگرچه کودکان معمولاً علائم کمتری حین بیماری نشان می‌دهند اما احتمال ابتلا آنان نیز وجود دارد.

کارشناس مرکز اطلاع‌رسانی داروها و سموم دانشگاه علوم پزشکی کاشان تصریح کرد: کودکان فاقد علائم، ممکن است به انتقال بیماری کمک کنند، بنابراین لازم است که اصول بهداشتی و نحوه درست رعایت آن را به کودکان آموزش دهیم.

وی افزود: طبق مطالعات انجام‌شده احتمال ابتلا کودکان به کرونا ویروس نسبت به بزرگ‌سالان بالاتر نبوده و درواقع بزرگ‌سالان بیشترین میزان بیماری را نشان می­دهند، بااین‌وجود آموزش مناسب می­تواند کودکان را از خطر ابتلا به این بیماری مصون نگه دارد.

یعقوبی عنوان کرد: تمیز کردن دست­ها به‌صورت مرتب توسط آب و صابون یا الکل، دوری از افراد بیمار (افرادی که سرفه یا عطسه می­کنند)، استفاده از اسباب‌بازی‌های قابل شستشو (طبق دستورالعمل کارخانه سازنده)، شستشوی مرتب آن­ها توسط بالاترین درجه آب ممکن و تمیز کردن مرتب سطوح با تماس زیاد مانند میز، دستگیره در، صندلی­ها، کلید برق، کنترل­ها، ظرف‌شویی و ... ازجمله راهکارهای حفظ بهداشت برای کودکان عنوان کرد.

آیا علائم کرونا در اطفال با بزرگسالان متفاوت است؟

یعقوبی گفت: علائم در کودکان و بزرگ‌سالان یکسان است؛ هرچند این علائم در کودکان معمولاً به‌صورت خفیف‌تری بروز می­کند که شامل علائم شبیه به سرماخوردگی، تب، آبریزش بینی و سرفه هست، تهوع و اسهال نیز در برخی کودکان دیده‌شده است.

کارشناس مرکز اطلاع‌رسانی داروها و سموم دانشگاه علوم پزشکی کاشان یادآور شد: این مسئله که آیا کودکان، بخصوص کودکان با بیماری­های زمینه­‌ای، ممکن است دچار موارد شدیدتر این بیماری شوند هنوز ثابت نشده است؛ اما در مورد این کودکان، بخصوص کودکان با بیماری­های ریوی، احتیاج به مراقبت بیشتر دارند.

وی افزود: کودکان نیز مانند بزرگ‌سالان، درصورتی‌که سالم هستند (سرفه و عطسه نمی­‌کنند) و در ارتباط با فرد بیمار یا اماکن شلوغ (که امکان حضور فرد با علائم سرفه و عطسه وجود دارد) نیستند، احتیاج به پوشیدن ماسک ندارند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

وبگردی