زباله خوابی زنان از ترس آزار و اذیت مردان در ماهشهر /  روزانه 100 پرونده طلاق وارد دادگاه خانواده اهواز می‌شود

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، بعد از گرانی بنزین شاهد اعتراضاتی از سوی مردم بودیم که عمده ترین اعتراضات در مناطق حاشیه نشین شهرها و استانهایی بود که مردم آن با مشکلاتی همچون فقر، بیکاری و... دست و پنجه نرم می‌کنند. اما نکته ای که باید به آن پرداخت، اعتراضات ماهشهر بود که در یکی از استان های ثروتمند ایران قرار دارد.

شهاب الدین پورسینا فعال اجتماعی خوزستانی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی رکنا، درباره معضلات اقتصادی، اجتماعی در بندر ماهشهر با وجود پتروشیمی و منابعی که دارد و  فقر کشنده است چنین توضیح داد:   بحث نباید تنها برروی ماهشهر باشد بلکه بایدتوجه داشت که  چند درصد از مردم استان خوزستان در پتروشیمی و ادارات دولتی کار می‌کنند. باید دید ما چه زیر ساخت هایی در این سالها درست کرده ایم و چه تعداد کارمند غیر بومی داریم تا بتوانیم درباره این مسائل صحبت کنیم.

مدیریت بودجه نمی دانیم

او با بیان اینکه حقیقت این است که ما در استان خوزستان از زیرساخت های لازم برخوردار نیستیم افزود: بخش اعظمی از بودجه کشور به استان خوزستان تخصیص داده می‌شود اما مامدیریت بودجه را نمی دانیم.

پورسینا تشریح کرد: اعتراضات اخیر در ماهشهر این مسئله را نشان داد که دولت بدون آنکه تاب آوری مردم را بسنجد، دست به اقدام می‌زند و وضعیت معیشتی آنها را نمی‌بیند. مشکلات در استان خوزستان زیاد است. اعتیاد زیر پوسته این شهر وضعیتی فوق العاده وحشتناک به وجود آورده اما مسئولین تنها  یک هفته آنهم در هفته مبارزه با  مواد مخدر  جدی برای پاکسازی و رفع این معضل تلاش می کنند .کدام یک از مسئولین از نزدیک با مسائل  برخورد داشته است.

آمار طلاق و معضلات زنان در ماهشهر

 

این فعال اجتماعی با اشاره به مشکلات اجتماعی منطقه و معضلاتی که برای  زنان و دختران ایجاد کرده است بیان داشت : امنیت زنان  منطقه باید مورد توجه مسئولان قرار بگیرد .

 

وی با بیان اینکه فقر ،خطراتی که برای زندگی زنان ایجاد می کند جنس خطرناکی دارد که مستقیما امنیت آنان را نشانه می گیرد گفت : یکی از نکات و مشکلاتی که فعالان و مسئولان اجتماعی منطقه باید به آن توجه کنند ولی متاسفانه مورد بی توجهی قرار گرفته است فضای حاکم بر زندگی زنان ساکن مناطق محروم منطقه است .تن فروشی گاهی اجباری برای ادامه زندگی است و چاره ای بعد از فرار از محل ناامن.  مرز حمله متعرضان به زنان حتی به نزدیک ترین محل زندگی آنان یعنی خانه نزدیک شده است و چاره ای برای فرار برای زنان نمی گذارد. وقتی که یک خانم مورد تجاوز از سوی افراد یا اشخاص حتی در فامیل قرار گرفته و از خانه فرار کرده است اگر نخواهد سمت تن فروشی برود اینجا  باید زیر ماشین یا در سطل های زباله  بخوابد.

پورسینا با گفتن از اینکه آسیب های فرهنگی و اقتصادی، زندگی زناشویی منطقه را با آمار بالای جدایی و طلاق مواجه کرده است بیان داشت :روزانه نزدیک 100 پرونده جدایی وارد دادگاه خانواده اهواز می‌شود.

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

خبرنگار: علی چاهه

 

وبگردی