تفاهم سنجی زوجین با استفاده از دانش روانشناسی
رکنا: سامانه تفاهم سنجی زوجین هم اکنون به صورت تخصصی از سوی بهیاریها و خانههای بهداشت به زوجهای جوان معرفی میشود.
مدیر پایگاه تفاهم سنجی زوجین از استقبال گسترده مردم به خصوص جوانان در شرف ازدواج از این سامانه آنلاین خبر داد و اظهار داشت: اگرچه از زمان راه اندازی این سامانه تنها چند ماه میگذرد ولی میزان استقبال و استفاده زوجهای جوان از این پایگاه اینترنتی تا حدی بوده است که گروه مشاوران و روانشناسان برای پشتیبانی و پاسخگویی به طور پیوسته درحال بروز رسانی اطلاعات هستند.
وقیطاسی تصریح کرد: بی تردید فعالیتهای مطالعاتی، تحقیقات میدانی، توجه به مولفههای فرهنگی و همچنین استفاده از تجربیات و اطلاعات نهادهای دولتی مرتبط باعث ایجاد چنین سامانه کاربردی شده است.
وی با بیان اینکه محتوای پایگاه تفاهم سنجی زوجین نتیجه بهره مندی از ظرفیت نخبگان روانشناسی کشور است، افزود: حدود یکسال با متخصصان سازمان بهزیستی، سازمان نظام روانشناسی کشور، وزارت ورزش Sport و جوانان، اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد و همچنین نخبگان علوم اجتماعی و مشاوران رفتارشناس جلسات متعدد تخصصی برگزار شد که در نهایت بیش از 3 هزار سئوال کلیدی در دو بخش ازدواج و طلاق به دست آمد که تمامی فعالان بر ضرورت آنها تاکید داشتند، در نهایت بعد از جمع بندی 365 سوال اساسی ازدواج با مولفه های فرهنگی و اجتماعی ایران به دست آمد.
قیطاسی ادامه داد: سئوالات در 28 حوزه اقتصادی، دینی، فرهنگی، اجتماعی، پیشینه روابط و غیره است که پس از پاسخگویی هر دو طرف، به سادگی میتوان میزان خوشبختی و ظفرمندی زوجین را در ازدواجشان مشخص کرد، فعالیتی بی بدیل در حوزه روانشناسی و شناخت شخصیت زوجین که تاکنون به آن کمتر پرداخته شده است.
مدیر پایگاه تفاهم سنجی زوجین ابراز کرد: چارچوب بندی پرسشها به نحوی است که پس از پاسخگویی هر کدام از زوجین، نتیجه روشنی از مدیریت رفتار، میزان ریسک ابتلا به اعتیاد، میزان وفاداری، احتمال خیانت، میزان خشم، خوشبینی، آینده نگری و مواردی از این دست را در اختیار طرفین قرار می دهد.
قیطاسی با بیان اینکه سامانه تفاهم سنجی زوجین فقط یک پرسش نامه آنلاین نیست، افزود: در پایان سنجش، به نسبت تفاهم و روحیات هر فرد مشاوره آنلاین به کاربران ارائه میشود، که این مشاورهها به صورت منحصر به فرد و متناسب با ویژگیهای فردی است.
وی اضافه کرد: در این سامانه امکاناتی از قبیل شناسایی ویژگیهای رفتاری و تمایلات فردی طرف مقابل، شناسایی نقاط عدم تفاهم، بررسی فاکتورها و معیارهای طرف مقابل برای ازدواج و همچنین دریافت بیش از پنج هزار دقیقه مشاوره صوتی و تصویری و همچنین چهار هزار صفحه مشاوره پیش فرض فراهم است تا زوجین به نسبت میزان تفاهم و ناسازگاری از این بخش مشاوره استفاده کنند.
قیطاسی به بخش اشتغال این سامانه اشاره کرد و گفت: در بخش دیگری از این سامانه به موضوع اشتغال توجه شده است بدین ترتیب که کاربران با تکمیل فرمهای مهارت سنجی، استعداد یابی، گرایش سنجی و روانسنجی در کمتر از چهل روز در یک تیم و تشکل گرد هم می آیند تا یک شغل نوپا را برای خود فراهم کنند، علیرغم اینکه این بخش نیز به تازگی فعالیت خود را آغاز کرده ولی تعداد زیادی از افراد در این بخش ثبت نام کردند، البته مراحل ایده تا اجرا و همچنین فروش محصول زیر نظر این سامانه انجام میگیرد تا فرایند اجرایی کار با مشکل مواجه نشود.
وی با اشاره به اینکه سامانه تفاهم سنجی زوجین هم اکنون به صورت تخصصی از سوی بهیاریها و خانههای بهداشت به زوجهای جوان معرفی میشود، خاطرنشان کرد: جوانان در شرف ازدواج و خانوادههایی که دچار اختلاف هستند و یا در آستانه طلاق قرار دارند میتوانند به پایگاه تفاهم سنجی زوجین به آدرس www.sanjeshlove.ir مراجعه کنند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر