ایده هایی ناب برای شیک پوشی کودکان
رکنا: این نکات برای لباس پوشیدن کودکان اهمیت خاص دارد.
لباس فرزند ما اهمیت بسیاری دارد . زیرا بسیاری از اوقات بچه ها خودشان را با لباس مرتبط و همانند می کنند و اگر ما بهانه ای به جهت قضاوت Judgment و نظر بزرگسالان نگیریم ، که عمو یا دایی ممکن است خوششان بیاید یا بدشان بیاید ، یا این لباس مناسب اینجا یا آنجا نیست.
و آنها را به حداقل برسانیم و در وقت انتخاب لباس ، کمکشان کنیم که لباس مناسب را خودشان انتخاب کنند، آنچه را که ما درست می دانیم و دوست داریم اگر طرح و نقش داشته باشد مخصوصا رنگ های شاد داشته باشد ، کودکان احساس بیشتر و بهتر و مطلوبی خواهند داشت.
امید این است که امکان این را داشته باشیم که لباس های آن ها نو و تمیز باشد و این لباس ها نرم و در عین حال با درجه ی حرارت مناسب ، باید گرم باشد. کمی گشاد بودن آن که به آنها فرصت و آزادی Freedom بدهد ، اشکالی ندارد .
هرچه میزان دکمه هایش کمتر و یا زیپی که برای آنها باز و بسته کردنش مشکل هست کمتر باشد بهتر است.
در مورد کفش آنها اگر بند نداشته باشد ، بهتر است مخصوصا بندی که باز میشود و هم آنها را به زحمت می اندازد و هم ممکن است که به زمین بزند و هم ممکن است که دیگران پا به رویش بگذارند و آنها را با حالی نامناسب همراه کند.
اگر بتوانیم این ها را مواظب و مراقب باشیم در حقیقت شرایطی را فراهم کرده ایم که کودک میتواند از لباس و پوشش خود لذت ببرد.
بهتر آن است که اگر امکانش را داریم لباس خواب بچه ها نسبت به لباس خانه ی آنها و لباس میهمانیشان کمی متفاوت باشد. ولی در تمام این موارد آنچه که می دانیم این است که انتخاب با کودک خواهد بود ؛ در حالی که ما مستقیم و غیر مستقیم کاری کرده ایم و شرایطی را فراهم کرده ایم که آنها انتخابی کنند که من و شما درست می دانیم.
این که برخی از اوقات لباس های افراد بزرگسال را برای کودکان درست کنیم بچه ها از آن لذت می برند ، ولی این که لباس های دیگر و یا لباس های خواهران و برادرانشان را داشته باشند ، هم آنها خوشحال نخواهند بود ، هم ای بسا خواهر و برادر بزرگتر احساس خوبی پیدا نکنند.
نکته :
در این گونه موارد به صرف این که (( حیف هست که آن را دور بیندازیم)) و یا (( چه اشکالی دارد که تو لباس خواهر و برادرت را بپوشی !)) یا (( چرا موافقت نمی کنی که لباس تو را به خواهر و برادرت بدهم!)) از آن خودداری کنیم.
زیرا این گونه موارد برخی از اوقات مالکیت های ویژه ای را برای بچه ها دارد و برای برخی از آن ها درست مثل این است که بخواهند چشمشان را یا دستشان را به دیگری بدهند و نه این کار را درست می دانند و نه ممکن است و تعجب می کنند که چرا آن ها باید دست به یک چنین کاری بزنند؟
و به هیچ وجه گفت و گوهای مقایسه ای مثل : (( دیدی پسر خاله با دختر خاله چه کرد؟)) یا (( دیدی که خواهر تو یا برادر تو به تو لباس را دادند!)) (( جواب کودک : آن ها دلشان خواست دادند ولی من دلم نمی خواهد و نمی دهم )) نزد کودکان انجام ندهیم.
مخصوصا تا 5 سالگی این مالکیت ها مهم است و بعد از 5 سالگی مسئله ی مالکیت نیست بلکه مسئله یک چیزی مربوط به من و خصوصی بودن و شخصی بودن است ، که بسیاری از افراد را اذیت می کند.
اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:
ماجرای لندکروز یک میلیاردی و کفش 3 میلیونی! / مامور پلیس چرا از خود دفاع نکرد؟ + عکس
فیلم لحظه رفتار بیشرمانه زائران عراقی در مشهد!
سهیلا شوهر داشت اما تسلیم 100 دلاری مرد عرب شد!
سجاد و دوست موقشنگش داعشی بودند! + عکس بدون پوشش
فیلم اعتراف راننده ای که پلیس شیراز را کتک زد + عکس
آخرین خبر از سرنوشت تلخ پرنیای 2/5 ساله کرجی + عکس
دستگیری عامل اصلی پرونده ضاربان پلیس راهور شیراز + فیلم
دردسر ازدواج برای دختر نخبه کنکور / نوشاد از همان دوران نامزدی مرا تحریم کرد
این 3 بچه محل مخوف آبادان را به هم ریخته بودند؟! + عکس
خواهرم با عشوه گری با خواستگار من ازدواج کرد
مهدیه در خانه خاله خانم شبی 300 هزار تومان می گرفتند!
امیر را جایگزین شوهرم کرده بودم ! / مرد بی نوا وقتی فهمید دنیا روی سرش خراب شد
این دختر پلنگ شیطون پسر بود!
فرزانه و بهاره اسدی دوست دارند روزی پلیس دنبالشان کند ! + عکس
ارسال نظر