دستگیری عامل قدرتنمایی با قمه در منطقه رشتیان
حوادث رکنا: سرهنگ حسین حسنپور، جانشین فرمانده انتظامی استان گیلان از دستگیری عامل قدرتنمایی با قمه و ضرب و جرح عمدی در منطقه رشتیان شهرستان رشت خبر داد.
![دستگیری عامل قدرتنمایی با قمه در منطقه رشتیان](https://cdn.rokna.net/thumbnail/ZTYutVzDwuAl/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2c2DDZyENyJGmvtfuJ1_NwVg,,/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C.jpg)
سرهنگ حسین حسنپور اخلال در نظم عمومی و ارعاب شهروندان را خط قرمز پلیس و دستگاه قضائی اعلام کرد و اظهار داشت: نیروی انتظامی قاطعانه و بدون اغماض با هرگونه تحرکات سوء و قدرتنمایی اراذل و اوباش و مخلان نظم و امنیت برخورد میکند.
به گزارش رکنا، وی افزود: ماموران پلیس امنیت عمومی در پی قدرتنمایی و اخلال در نظم عمومی توام با قمهکشی توسط یک نفر اراذل و اوباش در منطقه رشتیان شهرستان رشت، موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.
جانشین فرمانده انتظامی استان گیلان با بیان اینکه پس تحقیقات به عمل آمده، این فرد شناسایی و با هماهنگی قضایی ماموران عملیات ویژه نسبت به دستگیری وی اقدام کردند اذعان داشت: متهم ۳۰ ساله پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضایی قرار گرفت.
این مقام انتظامی در پایان با اشاره به اینکه مقابله با مخلان نظم و امنیت عمومی و افزایش احساس امنیت برای شهروندان همواره در دستور کار پلیس قرار دارد، خاطرنشان کرد: به هیچ عنوان اجازه نمیدهیم هیچ فردی با عرض اندام این آرامش و امنیت را به خطر بیاندازد.
-
فیلم آواز عاشقانه / خوانندگی عروس و داماد که همه میهمانان عروسی رو میخکوب کرد ! / دل شما را هم می برند !
ارسال نظر