عجیب ترین کریسمس و سال نوی میلادی در فرودگاه + فیلم
حجم ویدیو: 31.23M | مدت زمان ویدیو: 00:04:16

در آستانه سال نوی میلادی در فرودگاه همیلتون ، انتاریو کانادا و فرودگاه پیرسون، تورنتو کانادا اتفاق جالبی افتاد. در بخش مخصوص کارت پرواز مسافران یک بابانوئل الکتریکی قرار داشت که به مسافران می گفت کارت پرواز خود را چک کنند.

به گزارش رکنا، بابانوئل الکتریکی از تمام کودکان و همچنین بزرگسالان مسافر می خواست که آنچه دوست دارند را از بابانوئل بخواهند. یکی از بچه ها قطار دودی خواست، پدر و مادر او یک تلویزیون بزرگ، کودک دیگر تبلت اندروید، دیگری دوربین کانون، یکی دیگر از مسافران جوراب ، دیگری چکمه های بابانوئل، فرزندی عروسک و دیگری دوچرخه و ...

در حالی که مردم خواسته های کریستمس شان را به بابانوئل می گفتند مهمانداران و مسئولان فرودگاه با عجله و دقت در حال آماده کردن تک تک خواسته های مسافران بودند. این یک حرکت ضربتی بود چراکه فقط تا زمانی که هواپیما در آسمان در حال پرواز بود می توانستند تمام خریدها را انجام دهند و بسته بندی کرده و به موقع به قسمت بار مسافران منتقل کنند.

پس از مدتی خلبان به مسافران داخل هواپیما اعلام کرد که از پرواز شما با وست جت ممنونیم. پس از نشستن هواپیما بر زمین مسافران در قسمت تحویل بار در صف ایستاده بودند و به انتظار رسیدن چمدان های شان روی رینگ فرودگاه که همگی ناگهان غافلگیر شدند! بله؛ روی رینگ مخصوص بار مسافران انواع هدایای کریستمس و سال نوی میلادی در بسته بندی های منظم از کوچک تا بزرگ قرار داشت و اینگونه بود که تک تک مسافران به خواسته های خود از بابانوئل در آستانه سال نوی میلادی رسیدند.

سال نوی میلادی

مبدأ تاریخ نزد مسیحیان تولد حضرت عیسی مسیح (ع) است که اتفاقأ در روز 25 دسامبر واقع شده یعنی یک هفته مانده به تحویل سال نو میلادی (همانگونه که مبدا تاریخ شمسی ما ایرانیان و سال‌های قمری، 12 ربیع الأول مصادف با هجرت پیامبر از مکه به مدینه است اما ابتدای سال، فروردین ماه در سال شمسی و محرم در ماه‌های قمری است).

تاریخ شروع سال نو میلادی

روز اول ژانویه یا شروع سال 2022 میلادی برابر با روز شنبه 11 دی ماه 1400 هجری خورشیدی می باشد

در کشورهایی که از تقویم میلادی استفاده میکنند، سال نو معمولأ در اول ژانویه برگزار میگردد. در حال حاضر، جشن گرفتن سال نو یکی از بزرگترین رویدادهای جهانی میباشد. در شب 31 دسامبر هر سال، آخرین روز یک سال میلادی و روز قبل از روز سال نو در بسیاری از کشورهای جهان، عمومأ قاره‌های اروپا، آمریکا، استرالیا و بخش‌هایی از آسیا و آفریقا مراسم سال نو برگزار میشود. در فرهنگ جدید غرب این روز با گردهمایی‌هایی در مجالس و مهمانی‌ها برگزار می شود که انتقال سال را ساعت 12:00 شب جشن می‌گیرند.

بسیاری از فرهنگ‌ها در این شب از آتش‌بازی و دیگر روش‌های پرصدا برای جشن گرفتن استفاده می‌کنند. شب سال نو به صورت جهانی مطابق با تولد مسیح یا عرف‌نامه پس از میلاد در کشورهای مسیحی و حتی غیر مسیحی در 31 دسامبر برپا میشود. شب سال نو همچنین به عنوان هفتمین روز کریسمس در مسیحیت غربی شناخته میشود.

چرا سال میلادی از اول ژانویه آغاز می‌شود؟

دلیل خاصی برای آغاز شدن سال میلادی از 1 ژانویه ذکر نشده است زیرا اقوام مختلف هر کدام روزی را مبدأ سال خود قرارداده اند. مثلاً سال نو مقدونی ها در زمان اسکندر از پاییز شروع می شد و یونانی ها وسط تابستان را مبدأ سال خود قرار می دادند و ایرانی ها هنوز که هنوز است روز اول بهار را نوروز می دانند.

مسیحی هایی که اول ژانویه را مبدأ سال میلادی قرار می دهند مدیون رومی ها هستند، در عصر امپراتوری روم روال کار براین بود که کلیه مقامات مملکتی روز 15 مارس (26 اسفند ماه) را روز آغاز خدمت قرار می دادند حتی قیصرها و کنسول های رومی نیز در این روز وارد عرصه کار می شدند. لیکن چون کنسول (فول دیویس نوبیلیور) به دلایلی چند موفق نشد در روز 15 مارس زمام امور را به دست بگیرد و این مهم پس از مدتی تعویق در روز اول ژانویه میسر شد، آن روز را آغاز کار اعلام کردند. ژولیوس سزار هم به یک ژانویه وفادار ماند.

در سال 46 قبل از میلاد، تقویم ژولیانی به دستور ژولیوس سزار تنظیم شد در این تقویم نه فقط اول ژانویه اول سال شناخته شد بلکه خود سال نیز به 365/25 روز تقسیم شد، زیرا همین مدت لازم بود تا زمین یک بار به دور خورشید گردش کند. به پاس این خدمت تقویم مذکور را ژولیانی گفتند و به پاس بزرگداشت ژولیوس سزار نام او را روی ماه ژوئیه (ژولیوس) نهادند.