قدیمی ترین خطای دید چه بود؟ + عکس

خطای دید قدیمی وجود دارد که برخی در وهله اول آن را خرگوش و بعضی اردک می بینند.

به گزارش رکنا ، تصاویری هستند که هرکس با دیدنشان، متفاوت از دیگران آن‌ها را می‌بیند یا تجزیه و تحلیل می‌کند. آنچه هر شخص در مواجه با این تصاویر می‌بیند یعنی سرعت مشاهده آن تصویر، ممکن است تعیین کننده سرعت عملکرد مغز و نوآوری در تجزیه و تحلیل ذهن هر فرد باشد که با دیگران متفاوت است.

جوزف گاسترو روانشناس آمریکایی برای اولین بار در سال ۱۸۹۹ از نقاشی اردک و خرگوش استفاده کرد تا نشان دهد که ادراک نه تنها چیزی است که فرد می‌بیند بلکه استعاره‌ای از فعالیت ذهنی او نیز هست. تحقیقات جاسترو بر این اساس بود که چگونه فرد می‌تواند حیوان دوم را به سرعت ببیند و شرکت کنندگان با چه سرعتی توانستند برداشت خود را از این نقاشی تغییر دهند و به سرعت بین یک حیوان و حیوان دیگری ذهنشان را حرکت دهند.

ارتباط سرعت مغز با سرعت کار

این مطالعه نشان می‌دهد که هرچه فرد سریع‌تر این کار را انجام دهد، مغز او نیز سریع‌تر کار می‌کند و بنابراین درجه خلاقیت در او بیشتر می‌شود. به نظر می‌رسد نتیجه آزمون در زمان‌های مختلف سال تغییر می‌کند. به عنوان مثال در ایام عید پاک، مردم احتمالاً ابتدا خرگوش را می‌بینند، اما در ماه اکتبر دیدن اردک معمول‌تر است.

شایان ذکر است که این تصاویر برای اولین بار با نام شخصی ناشناس در یک مجله آلمانی به نام "Fliegende Blätter" با عبارت "تصویر به چه حیواناتی بیشتر شبیه است؟ " منتشر شد.

خطای دید اردک

در بالا این تصویر مشهور قدیمی از خطای دید را مشاهده می‌کنید:آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

وبگردی