۸ زن خبیث تاریخ را بیشتر بشناسید + عکس
رکنا : برخی از زنان بی رحم و خطرناک در جهان همیشه وجود داشته اند.
زنانی در طول تاریخ بوده اند که در خشونت و بدجنسی همتایی نداشتند، کسانی که از هر شگردی برای عذاب دادن دیگران استفاده میکردند.
به گزارش رکنا ، همه ما انسانها وقتی اسمی از شرارت یا خشونت میشنویم اولین واکنشی که داریم فکر کردن به مردان شیطان صفت و شرور است و درباره زنان این گمان را نداریم که چه زنان بد و بدجنسی در دنیا زندگی کرده اند. نباید فراموش کرد که زنان شیطان صفت بسیاری در دنیا بودهاند و یا هنوز هم هستند که شاید در نگاه اول با دیدن آنها پی به ذات خبیث شان نبریم.
در ادامه نه تنها قاتلان زنجیرهای ، بلکه زنان کاملاً پلیدی که باعث تراژدی غمانگیزی در زندگی بسیاری از مردم شدهاند را معرفی میکنیم.
بنابراین، در ادامه داستان ۸ زن شیطان صفت تاریخ را بخوانید:
ملکه ماری اول
تولد: ۱۵۱۶؛ مرگ: ۱۵۵۸
مری تنها فرزند هنری هشتم و کاترین آراگون بود که از نوزادی به عنوان ملکه رسیده بود. پس از مرگ ادوارد ششم و برکناری جین گری مری 9 روزه تاجگذاری شد، مری عمدتاً به خاطر بازگشت موقت و خشونت آمیز انگلیس به کلیسای کاتولیک در یادها مانده است. بسیاری از پروتستانهای برجسته و معروف به دلیل اعتقادات ماری اعدام شدند. از ترس چوبه دار ۸۰۰ نفر دیگر از پروتستانها انگلستان را ترک کردند و تا زمان مرگ او نتوانستند به این کشور برگردند.
میرا هندلی
تولد: ۱۹۴۲؛ مرگ: ۲۰۰۲
میرا هندلی و ایان بردی مسئول «قتلهای مور» بودند که از سال ۱۹۶۳ تا ۱۹۶۵ در منطقه منچستر بریتانیا اتفاق افتاد. این دو هیولا با هم مسئول آدم ربایی، آزار جنسی ، شکنجه و قتل سه کودک زیر ۱۲ سال و دو نوجوان، ۱۶ و ۱۷ ساله بودند. یک کلید کشف شده در اختیار مایرا بود منجر به اثبات جرمهای آنان شد. ساندرا ویلکینسون، وزیر پلیس، هرگز فراموش نکرده که هندلی و مادرش نلی، در حالی که به حیاط دادگاه تکیه داده بودند، با خونسردی کامل شیرینی میخورند. در حالی که مادر به وضوح و قابل درک ناراحت بود، هندلی بی تفاوت و بی توجه به وضعیت خود به نظر میرسید.
ایزابلا
تولد: ۱۴۵۱؛ مرگ: ۱۵۰۴
ایزابلا یکم از اسپانیا، که به حمایت از کریستف کلمب شهره شده و همسرش فردیناند دوم آراگون، مسئولیت امکان ایجاد اتحاد اسپانیا را بر عهده داشتند. احکام اخراجی که یهودیان و مسلمانان را مجبور به برکناری از شغلها یا فرار از اسپانیا کرده بود توسط این زوج اعلام شد. تقریباً ۲۰۰ هزار نفر اسپانیا را ترک کردند. متعاقباً کسانی که تغییر دین را انتخاب کردند توسط دادستان تفتیش عقاید مورد بررسی قرار گرفتند.
بورلی آلیت
تولد: ۱۹۶۸
فرشته مرگ یا بورلی گیل آلیت، یکی از شناخته شدهترین قاتلان زنجیرهای انگلیس است. او که به عنوان پرستار اطفال کار میکند، مسئول قتل چهار کودک و زخمی شدن جدی پنج کودک دیگر در مراقبت از آنها است. گفته شده او از آمپول انسولین یا پتاسیم برای تسریع ایست قلبی استفاده میکرد. آلیت اگرچه به ۹ مورد مرگ یا جراحت محکوم شد، اما قبل از اینکه دستگیر شود، در طی ۵۸ روز به ۱۳ کودک حمله کرد. آلیت هرگز در مورد انگیزه جنایات خود صحبت نکرده، اما ابتلا به سندرم مونهاوزن درباره او اثبات شده است. این اختلال شخصیت بحث برانگیز شامل الگویی از سوءاستفاده یا آسیب رساندن به شخصی است که تحت مراقبت از جاب بیمار قرار دارد تا بتواند توجه شما را جلب کند.
بِل گانِس
تولد: ۱۸۵۹؛ مرگ: ۱۹۰۸
خانم Belle Gunness یکی از منحصرترین و خلاقترین قاتلان زنجیرهای زن در آمریکا بود. او ۶ فوت (۱.۸۳ متر) قد و وزن بیش از ۲۰۰ پوند. (۹۱ کیلوگرم) داشت، او یک زن با نفوذ و قدرتمند از نژاد نروژی بود. این احتمال وجود دارد که او هم شوهرش و هم همه فرزندانش را در زمانهای مختلف کشته باشد، اما مسلم است که او بیشتر خواستگارها، نامزدها و دو دخترش، میرتل و لوسی را به قتل رسانده است.
انگیزه اش برای این قتلها خالص و ساده بود. برای او بیمههای عمر و داراییهای سرقت شده یا کلاهبرداری از خواستگارانش منبع درآمدی شده بود. بیشتر گزارشها تعداد کشته شدگان را بیش از ۲۰ قربانی طی چندین دهه نشان میدهد، به گفته برخی این تعداد بیش از ۱۰۰ نفر است.
مری آن کاتن
تولد: ۱۸۳۲؛ مرگ: ۱۸۷۳
خانم Mary Ann Cotton، زن انگلیسی، یکی دیگر از قاتلان زنجیرهای انتفاعی است. او در سن ۲۰ سالگی با ویلیام موبری ازدواج کرد. این زوج دارای پنج فرزند بودند که چهار نفر از آنها به دلیل «تب معده و دردهای معده» جان خود را از دست دادند. سه کودک دیگر متولد شدند و سه کودک دیگر فوت کردند. ویلیام در ژانویه ۱۸۶۵ به دلیل اختلال روده درگذشت. شوهر دوم او، جورج وارد، به دلیل مشکلات روده و همچنین یکی از دو فرزند باقی مانده اش نیز به همین دلیل فوت کردند. روزنامههای محلی کشف کردند که هنگامی که مری آن به شمال انگلستان نقل مکان کرد، او سه شوهر، یک نامزد، یک دوست، مادرش و دوازده فرزند را از دست داده بود و در کمال تعجب همه آنها از تب معده مرده بودند. وی به دلیل قتل بر اثر مسمومیت با آرسنیک در ۲۴ آوریل ۱۸۷۳ در دورهمی شهرستان گائول به دار آویخته شد. او به آرامی درگذشت.
کاترین نایت
تولد: ۱۹۵۵
کاترین نایت اولین زن استرالیایی که به حبس ابد طبیعی بدون آزادی مشروط محکوم شد، سابقه خشونت در روابطش را داشت. او دندان مصنوعی یکی از همسران سابق خود را له کرد و با فشار دادن گلوی همسرش توسط توله سگ هشت هفتهای شوهرش را کشت. او در زندگی با جان چارلز توماس پرایس او را با چاقوی قصاب پرایس را حداقل با ۳۷ بار اصابت چاقوی قصابی به ناحیه جلو و پشت بدنش مجروح کرد و بسیاری از زخمها به اندامهای حیاتی او نفوذ کرده بود. یادداشت انتقام جویانهای را برای فرزندانش نوشت که خوشبختانه قبل از رسیدن کودکان به خانه توسط پلیس کشف شد.
الیزابت باتوری
تولد: ۱۵۶۰؛ مرگ: ۱۶۱۴
کنتس الیزابت باتوری بدنامترین قاتل زنجیرهای در تاریخ مجارستان / اسلواکی محسوب میشود. سالها شایعاتی در مورد دختران دهقان گمشده منتشر شده بود که در قلعه کار خوبی میکردند و دیگر هرگز دیده نمیشدند. یکی از این شایعات به گوش پادشاه ماتیاس دوم رسید که وی مردی را به قلعه بزرگ Csejthe فرستاد. این مردها یک دختر را زنده و یکی را در حال مرگ پیدا کردند. یکی دیگر زخمی و دیگران در بند بودند. جنایات توصیف شده و جمع آوری شده از شهادت شاهدان، شامل موارد زیر است: ضرب و شتم شدید در مدت زمان طولانی، استفاده از سوزن ، سوزاندن یا مثله کردن دستها، گاهی اوقات نیز صورت، گاز گرفتن گوشت صورت، بازوها و سایر قسمتهای بدن و گرسنگی دادن به قربانیان. تصور میشود تعداد کل قربانیان صدها نفر در طی یک دوره بیست و پنج ساله باشد. به دلیل موقعیت اجتماعی الیزابت هرگز محاکمه نشد، اما تا زمان مرگ در حصر خانگی در یک اتاق مجرد ماند. همچنین ایدهای که کنتس در خون قربانیان خود غسل میکرده نیز مطرح است.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.
ارسال نظر