قتل رومینا اشرفی / پدر تحت تاثیر فیلم خانه پدری ! + فیلم
رکنا: رومینا اشرفی توسط پدرش در تالش به قتل رسید و حالا حاشیه های زیادی وجود دارد یکی از آنها فیلم خانه پدری است که گفته می شود پدر رومینا تحت تاثیر آن بوده است.
به گزارش گروه فضای مجازی رکنا، در اول خرداد سال جاری، سرپرست معاونت اجتماعی پلیس استان گیلان از قتل دختر ۱۴ ساله توسط پدرش در بخش حویق شهرستان تالش خبر داد و گفت: متهم در تحقیقات پلیس، علت و انگیزه قتل دخترش را اختلافات خانوادگی و فرار او از منزل عنوان کرد.سرهنگ مجید رسولزاده فرساد در تشریح جزئیات این خبر گفت: به دنبال اعلام خبر وقوع قتل به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰، بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.
این مقام انتظامی با بیان اینکه با حضور پلیس در محل حادثه و بررسیهای صورت گرفته مشخص شد، مردی ۳۷ ساله دخترش را با وارد کردن ضربات یک جسم تیز و برنده به ناحیه گردن به قتل رسانده است، افزود: قاتل در محل وقوع جرم دستگیر شد.
عکس قبر رومینا اشرفی
او بیان کرد: متهم در تحقیقات پلیس، علت و انگیزه قتل دخترش را اختلافات خانوادگی و فرار او از منزل به قصد ازدواج با مردی ۳۰ ساله بر خلاف رضایت او به دلیل اختلاف سنی زیاد عنوان کرد.
عکس رومینا بهمنی در کنار خواستگارش بهمن
سرهنگ رسولزاده از تشکیل پرونده و ارجاع به مرجع قضائی خبر داد و افزود: شهروندان در صورت بروز مشکلات فردی یا خانوادگی میتوانند به مراکز خدمات مشاورهای نیروی انتظامی مستقر در کلانتریهای نمونه سطح استان مراجعه کنند.
مادر و خاله رومینا اشرفی
سرپرست معاونت اجتماعی پلیس گیلان، ارتباط منطقی و سالم میان والدین و فرزندان را لازمه یک زندگی موفق و نوید بخش سعادت و خوشبختی آینده فرزندان قلمداد کرد و گفت: ناآگاهی و کم توجهی به احساسات و انتظارات منطقی فرزندان و فقدان یک رابطه صمیمانه میان والدین با آنها به ویژه در سنین نوجوانی و جوانی میتواند رفته رفته موجب بیگانگی، سلب اعتماد و گرفتاریهای جبرانناپذیر فردی و اجتماعی برای هردو طرف شود.
بهروز افخمی درباره اینکه آیا «خانه پدری» میتوانست جلوی قتل رومینا اشرفی را بگیرد: سینمای ایران دیگر این قدرت را ندارد.
بهروز افخمی با رد شایعات مرتبط بر تاثیرپذیری پدر رومینا اشرفی از «خانه پدری» و رد اینکه سینما میتواند جلوی رفتارهای متعصبانه را بگیرد اظهار داشت: به نظر من سینما دیگر آن سینمای ۳۰ سال پیش نیست که بتواند باعث رفتاری خاص شود یعنی اگر الان فیلم جسورانه ساخته شود هم آنقدرها تاثیر نمیگذارد که ۳۰ سال پیش میتوانست بگذارد.
افخمی در ادامه گفت: فیلم سینمایی را باید روی پرده بزرگ و در سالن تاریک و با حضور جمعیت دید. در حال حاضر فیلمها تماشاچی اصلی خود را گاهی در فضای اینترنت پیدا میکنند و گاهی وقتها هم مخاطبان در صفحههای موبایل فیلم را تماشا میکنند. من اگر جوان بودم و میدانستم وقتی شصت و پنج سالم میشود و تماشاگران قرار است از روی موبایل فیلمهایم را نگاه کنند اصلا دنبال فیلمسازی نمیرفتم.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر