شیلا خداداد، نیوشا ضیغمی و احسان کرمی در اعتراض به رویکرد فعلی صداوسیما در قبال هنرمندان، این رسانه را تحریم کردند. از عملکرد تلویزیون و لحن نادرستی که برای هنرمندان و سلبریتی‌ها استفاده می‌کند دفاع نمی‌کنیم و با آن مخالفیم، اما شنیدن نام بعضی افراد در صدر فهرست تحریم‌کنندگان تلویزیون یک مقدار عجیب است.

مگر شیلا خداداد یا نیوشا ضیغمی، سر جمع چند سریال بازی کرده‌اند که حالا به عنوان نفرات اول معترضین برای تحریم این رسانه، دست بالا گرفته‌اند؟ آن‌ها سال‌هاست در این رسانه حضور ندارند. در این صورت تحریم چه معنایی دارد؟ کارنامه حضور این افراد در تلویزیون را بررسی کرده‌ایم.

شیلا خداداد: سه سریال

ببخشید شما کجا بودید؟

بخشی از متن انصراف: "واژگان جدیدی که این روز‌ها در تلویزیون ملی ایران درباره بازیگران گفته می‌شود را شنیده‌اید؟ واژه هنربند خائن، یه‌لیبریتی، نیم‌لیبریتی و ... عجیب نیست که رسانه ملی یک کشور راجع به هنرمند همون کشور همچین رفتاری رو می‌کنه؟ ... من به شخصه به‌خاطر بی احترامی‌های اخیر صداوسیمای کشور در هیچ سریالی که از تلویزیون پخش شود بازی نخواهم کرد. "

کارنامه تلویزیونی بازیگر: خداداد سال ۱۳۸۱ با بازی در سریال "مسافری از هند" مشهور شد. با اینکه پیش از این سریال در چند فیلم هم بازی کرده بود، اما کسی او را نمی‌شناخت و در واقع نقش سیتا در "مسافری از هند" بود که باعث شد مخاطبان او را ببینند و از بازی اش استقبال کنند.

در واقع علت اصلی شهرت خداداد، تلویزیون بود و شاید اگر در این سریال بازی نمی‌کرد هیچ‌وقت شناخته نمی‌شد. با این‌حال بعد از موفقیت در نقش سیتا فقط دو سریال تلویزیونی دیگر بازی کرد. سال ۱۳۸۷ در "پیامک از دیار باقی" حضور پیدا کرد و تا هفت سال بعد که در سریال "بیمار استاندارد" بازی کند خبری از او در تلویزیون نبود. این سریال هم آنطور که باید دیده نشد و الان خیلی‌ها اصلاً نقش او را در این سریال به یاد ندارند.


نیوشا ضیغمی: دو سریال

ببخشید شما کجا بودید؟

بخشی از متن انصراف: "سال ۸۲ شروع کار حرفه‌ای من با سریال فاخر در چشم باد اتفاق افتاد... آن روز‌ها تلویزیون ملی حرمت داشت جای هر کسی نبود... امروز این رسانه ملی تبدیل به رسانه شخصی شده! رسانه‌ای که هیچ چیز سر جایش نیست... امروز آنتن تلویزیون تعلق به کسانی دارد که نه‌تن‌ها فرهنگ نمی‌سازند بلکه بی‌فرهنگی و بی‌ادبی را رواج می‌دهند و... "

کارنامه تلویزیونی بازیگر: سال ۱۳۸۲ نیوشا ضیغمی نقشی کوتاه در سریال "در چشم باد" بازی کرد که پیش از آن تجربه‌ای در سینما و تلویزیون نداشت. در واقع نقطه شروع فعالیت‌های این بازیگر در همین تلویزیون رقم خورد. بعد از آن فقط یک بار سال ۱۳۹۰ در سریال "راستش را بگو" بازی کرد؛ سریالی ضعیف که با اعتراض‌های زیادی روبه‌رو شد و خیلی از مخاطبان با فضای آن ارتباط برقرار نکردند. کل فعالیت این بازیگر در تلویزیون فقط همین دو سریال بود و الان هشت سال است که در هیچ سریالی حضور نداشته.


احسان کرمی: حدود، برنامه

ببخشید شما کجا بودید؟

بخشی از متن انصراف: "رویکرد فعلی سازمان صداوسیما نسبت به فرهنگ، هنر و هنرمندان که تقریباً هیچ انطباقی با آموزه‌های فرهنگی و اخلاقی ملی و مذهبی ایرانی ندارد، سبب شد تا تغییر این وضع انصراف خود را از همکاری با آن سازمان اعلام کنم. ضبط احتمالی سری جدیدی از "کلاه قرمزی" از این تصمیم مستثنا خواهد بود. "

کارنامه تلویزیونی مجری: از این فهرست سه نفره، فقط احسان کرمی است که به نسبت حضور فعال‌تری در تلویزیون داشته، اما حتی او هم به عنوان مجری ثابت تلویزیون شناخته نمی‌شود. او از اواخر دهه ۸۰ با گروه منصور ضابطیان در برنامه‌های "نقره"، "رادیو هفت"، "صدبرگ" و ... حضور پیدا کرد و به عنوان مجری شناخته شد. با اجرای مسابقه "خنداننده شو" بیشتر مورد توجه قرار گرفت و تا همین سال گذشته در تلویزیون فعالیت داشت.

یک سال پیش اعلام کرد که به دلایل نامعلوم ممنوع‌التصویر شده و حالا هم که کلاً از حضور در تلویزیون انصراف داده. آنچه در متن انصراف کرمی اهمیت دارد این است که حضور به عنوان صداپیشه عروسک عزیزم ببخشید "کلاه قرمزی" را مستثنا کرده است. خب اگر تلویزیون بد است و باید دورش را خط کشید، چه نیازی به گذاشتن تبصره است؟ ضمن اینکه احسان کرمی تمام فعالیت حرفه‌ای‌اش را مدیون تلویزیون است و یک مجری بدون تلویزیون دیگر هویتی ندارد! کاش این سه نفر صبر می‌کردند تا ماجرای تحریم از چهره‌های شناخته شده‌تر و موثرتر در تلویزیون شروع شود.

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.