ماجرای قهر طولانی علی حاتمی و جمشید مشایخی چه بود؟
جمشید مشایخی بازیگر پیشکسوت عرصه تلویزیون، سینما و تئاتر در سالروز درگذشت زنده یاد علی حاتمی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبر گزاری میزان گفت: اوایل دهه 40 با زنده یاد علی حاتمی آشنا شدم.
وی ادامه داد: علی حاتمی نمایشنامه می نوشت و آثارش را به اداره هنرهای دراماتیک می آورد که همان اداره تئاتر فعلی محسوب می شود تا هر کدام از افرادی که علاقمند بودند،‌ بتوانند آن ها را اجرا کنند. 
بازیگر فیلم "سلطان صاحبقران" در ادامه صحبت های خود تصریح کرد: در همان دهه 40 با زنده یاد حاتمی دوست شدم و مدتی بعد زنده یاد فخیمی که فیلمبردار بسیار برجسته ای بود و یک مجموعه تبلیغاتی داشت،‌یک روز بنده را به همراه تعداد دیگر از دوستان دعوت کرد و از فیلمی که قصد ساخت آن را داشت، سخن به میان آورد.

03

وی اظهار کرد: قرار بود در آن فیلم بنده نقش مهمی را ایفا کنم اما به هر حال آن فیلم ساخته نشد چرا که بنده با تهیه کننده به توافق نرسیدیم اما حاتمی به دلیل اینکه فکر کرد من نمی خواهم سر این کار حاضر شوم، با بنده قهر کرد.
مشایخی همچنین یادآور شد: زنده یاد حاتمی تا سال 52 با بنده قهر بود تا اینکه 6 داستان از حضرت مولانا را نوشت و آن ها را برای من فرستاد و بنده در دفتر او حضور پیدا کردم.
بازیگر فیلم "هزار دستان" توضیح داد: این داستان ها به گونه ای بود که من در همه قسمت های آن حضور داشتم و پس از این مجموعه درسال 1353 و در قالب مجموعه "سلطان صاحبقران" همکاری داشتیم.
وی ادامه داد: علی حاتمی در سال 1354 همچنین فیلم دیگری را ساخت و بار دیگر همکاری ما در این اثر رقم خورد.
پیشکسوت عرصه بازیگری تلویزیون و سینما همچنین گفت: بنده پیش تر هم گفته ام که علی حاتمی سعدی سینمای ایران است اما در آن زمان برخی افراد دلخور شدند اما همان تعداد نیز بعدها متوجه شدند که این موضوع واقعیت دارد.
بازیگر سریال تاریخی "معمای شاه" در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به ویژگی های شخصیتی زنده یاد علی حاتمی تصریح کرد: علی حاتمی شخصیت بسیار برجسته ای داشت و به کار خود علاقمند بود و می توان گفت که مهمترین ویژگی شخصیتی او این بود که با تمامی عوامل حتی با افرادی در گروه فنی و در پشت صحنه قرار داشتند نیز ، رابطه خوبی برقرار می کرد و رفتارش به گونه ای بود که همه به او علاقمند می شدند.
وی خاطرنشان کرد: شیوه رفتار و گفتار زنده یاد علی حاتمی به گونه ای بود که اگر فردی در پشت صحنه کارهای خود حضور پیدا می کرد و نمی دانست که کارگردان چه فردی است ،‌ به هیچ عنوان احتمال نمی داد که علی حاتمی کارگردان باشد. زنده یاد حاتمی همچنین انسان بسیار با اخلاقی بود.
گفتنی است، زنده یاد علی حاتمی 15 آذر سال 1375 در تهران درگذشت.
روحش شاد و یادش گرامی...

وبگردی