رئیس پلیس آگاهی کشور خبر داد
طراحی سامانه ثبت اطلاعات اموال مسروقه مکشوفه توسط پلیس آگاهی/ توجه ویژه پلیس در راستای استرداد اموال مکشوفه به مالباختگان
رکنا: رئیس پلیس آگاهی کشور از طراحی و راه اندازی سامانه ثبت اطلاعات اموال مسروقه مکشوفه توسط این پلیس خبر داد و گفت: این فرایند در راستای تسهیل و تسریع استرداد اموال به مالباختگان است.
به گزارش رکنا، سردار محمدرضا مقیمی، رئیس پلیس آگاهی کشور از بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها، از غرفه پایگاه خبری پلیس Police بازدید کرد.
رئیس پلیس آگاهی ناجا در گفت و گو با خبرنگار ما، اظهار کرد: مطابق فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص مبارزه با قاچاق Contraband کالا و ارز و همچنین بر مبنای تأکیدات فرمانده ناجا در این رابطه، مبارزه با قاچاق کالا و ارز یکی از اولویت های جدی پلیس آگاهی است.
وی، هدف گذاری اصلی پلیس را جلوگیری از ورود کالای قاچاق به کشور اعلام و تاکید کرد: بر همین اساس کنترل و رصد گلوگاه های ورود کالا به کشور از اولویت های اساسی پلیس به شمار می آید.
رئیس پلیس آگاهی کشور تصریح کرد: در راستای مبارزه بی امان با ورود کالای قاچاق به کشور ، تقویت ایستگاه های ایست و بازرسی را در دستور کار قرار داریم اما نکته حائز اهمیت در کشف کالای قاچاق " اشراف اطلاعاتی" است.
این مقام عالی انتظامی با اشاره به را ه اندازی قرارگاه مبارزه با قاچاق طی سال های اخیر، افزود: بنا به تأکیدات فرمانده ناجا و با توجه به اولویت بودن مبارزه با قاچاق، همه مجموعه پلیس در این راستا پای کار آمده و شاهد اقدامات همه جانبه نیروی انتظامی اعم از فعالیت های پلیس امنیت، مرزبانی، پیشگیری و ... هستیم.
وی ادامه داد: خوشبختانه با بکارگیری توان و امکانات توانسته ایم در کشف کالای قاچاق به موفقیت های مطلوبی برسیم و در واقع کشف کالای قاچاق توسط پلیس رشد داشته است.
این مقام عالی انتظامی در ادامه استرداد اموال مسروقه مکشوفه به مالباختگان را از اولویت های مهم دیگر پلیس بر شمرد و گفت: مادامی که میزان کشفیات را بالا ببریم، سارقان را دستگیر کنیم اما اموال مسروقه به مالباختگان مسترد نشود ، ذائقه مردم شیرین نمی شود.
مقیمی اضافه کرد: در راستای استرداد اموال مسروقه مکشوفه به مالباختگان ، به دنبال طراحی و راه اندازی سامانه ای برای ثبت این اموال بودیم که خوشبختانه نرم افزاری در مجموعه نیروی انتظامی از طریق معاونت فن آوری اطلاعات و ارتباطات و با همکاری کارشناسان آگاهی در این خصوص طراحی شد.
رئیس پلیس آگاهی ناجا درباره ساز وکار این سامانه، گفت: بر مبنای برنامه ریزی ها، به دنبال ثبت مشخصات اموال مسروقه مکشوفه در این سامانه هستیم تا روند استرداد تسریع و تسهیل شود، البته این ساز و کار ابتدا به صورت آزمایشی در تهران اجرا و پس از احصاء کاستی ها و رفع نقاط ضعف ، بهره برداری از آن در سطح کشور به اجرا در می آید.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر