خودکشی یک محیط بان با اسلحه سازمانی/  در فارس رخ داد + عکس

به گزارش رکنا، عصر روز گذشته جمعه  آقای سیدابراهیم قطب یکی از محیط‌بانان باسابقه استان فارس در پاسگاه مرکزی پارک ملی بمو با شلیک اسلحه سازمانی اقدام به خودکشی نمود.

سید ابراهیم قطب از سال 1391 در محیط زیست مشغول به خدمت شده و یکی از محیط‌بانان  استان فارس بوده است.

گمانه‌زنی درباره خودکشی یک محیط بان در دست بررسی است

جمشید محبت خانی فرمانده یگان محیط زیست از از بروز یک حادثه در عصر روز گذشته در پارک ملی بمو خبر داد و گفت: در این حادثه «سیدابراهیم قطب» یکی از محیط‌بانان باسابقه استان فارس در پاسگاه مرکزی پارک ملی بمو با شلیک اسلحه سازمانی خود جان‌باخته است.

وی با اشاره به اینکه شائبه خودکشی این محیط‌بان وجود دارد اظهار داشت: اما ممکن است در هنگام وارسی و بازی با اسلحه در اثر یک اتفاق ناگوار این حادثه رخ داده باشد.

فرمانده یگان محیط زیست از تشکیل یک تیم کمیته حقیقت‌یاب به منطقه خبر داد و خاطرنشان کرد: سید ابراهیم قطب از سال ۱۳۹۱ در محیط زیست مشغول به خدمت شده و یکی از محیط‌بانان وظیفه‌شناس و خوش‌نام استان فارس بوده است.

چه کسانی اقدام به خودکشی می کنند

روانشناسان معتقدند که خودکشی در حقیقت یک روش کاهش درد و نگرانی است و اگر اطرافیان خطر را احساس کنند و به موقع اقدام کنند می توان با کاهش این درد، جلویخودکشی را گرفت.

یکی از مهمترین روش های پیشگیری از خودکشی درمان افسردگی است، چون افسردگی از مسائلی است که باعث ایجاد افکار خودکشی در شخص می شود.

مهمترین عامل در رفتارهای خودکشی برای افراد زیر 30 سال، اختلالات سازشی و تعارضات خانوادگی است.

با تمام تجزیه و تحلیل هایی که از خودکشی می شود، آنچه که مسلم است، انسان سالم اسیر شرایط زندگی نمی شود بلکه می تواند شرایط بد زندگی را به میل خود و با توانایی هایی که دارد، تغییر دهد. هر انسان سالمی قادر است که برای خودش انگیزه های متفاوتی جهت ادامه زندگی بیابد تا بتواند یک زندگی با ارزش را ادامه دهد. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.